Poker!

Ikväll är det dags för tjejpoker och födelsedagsfirande hos Karin, det ska bli riktigt kul.. Kan ju inte poker men det blir nog bra ändå haha
Trevligt med bara massa töser :)

Skriver mer ikväll eller imorn nu är det lite ärende i stan som väntar :)

Puss på er!

Sannas födelsedag!

Igår låg vi vid badet till fem ungefär så jag orkade ganska länge haha :)
Allt gick bra med kameran också, det var minneskortet som behövde bytas..

Vi åkte och handlade lite mat och vin i Mörby och sen satte vi oss på balkongen och hade mysigt.. Klockan nio skulle vi möta upp de andra i stan men vi kom inte in förrän vid elva :) fint folk kommer alltid sent säger de ju haha

Det var en supertrevlig kväll med massa rose och drinkar och massa schlager :) inte bara musik utan artisterna också.. Lilli och Sussie, Anna Book, Emilia med flera var där också


Jag och Jonte med våra sommar drinkar :)


Jag och Emilia :)


Sanna födelsedagsbarnet, Anna Book och jag :)


Eva! :)


En del av gänget


Några av töserna :)


Fina Ellinor!


Så underbara!


Där avslutas denna otroligt trevliga kväll och vi går till MAX och äter!! :)

Sen var det natti natti när vi kom hem.






jonte!

Igår kom Jonte upp :)


Karin sa när jag kom till jobbet att vi skulle gå och dricka öl när vi sluta.. Hmm jag har bara myskläder på mig ju..
Jaja det spelade ingen roll jag skulle följa med ändå tyckte Karin :)

Jag slutade sju och Karin vid halv åtta så jag byta om och vänta tills hon var klar sen gick vi till Alis och tog vars en öl, eller hon drack öl och jag cider :)

Ett litet tag kom Jonte med tåget till oss och vi satt och hade trevligt. Efter ytterligare ett tag kom Viktoria när hon slutat och sen kom Marcus också, en kollega,  vi hade det mysigt på deras uteservering med massa öl och vin :)

Åkte hem med sista tunnelbanan klockan ett.

Jag och Jonte satte oss på balkongen med lite vin och spelade en runda kort, trixa, men det gick inte så bra för Jonte :) sorry hjärtat du får ta revansch på badet idag istället :)

Ska åka in till elgiganten nu och köra upp minnes kortet i rumpan på säljaren, så tosig för att det inte funkar!!!
Sen ska vi till badet som ligger precis här jag bor, Jag, Jonte och Viktoria :)

Får väl se hur länge jag orkar haha

Hörs senare
Puss på er!


El Solar!

I lördags var vi på ett nytt salsa ställe som öppnat, det är en stor restaurang som ligger på mariatorget, Restaurang Bysis.. Super nice, två dansgolv stor uteplats och ur mysigt..

Fick riktig salsa känsla när man var där :)


Jag och Paulina


Paulina och Viktoria


Alla töserna :)

så fina är vi :)

Jag är riktigt glad att jag tog klänning på mig för en gångs skull, tänkte ha byxor som vanligt men ändra mig och fy vilken tur.. Det bara rann av mig asså haha det blir ju alltid varmt när man dansar men detta var sjukt asså haha men kul hade vi :)


tosig!!

Jag köpte ju ny kamera härom dan och tänkte lägga över mina bilder på datan idag och visa:)  men nej!! den konstlar sig hela tiden och jag fattar ingenting, provar olika metoder hela tiden men den vill ändå inte som jag vill!!!! 

Blir så trött på såna saker, jag är händig men jag är INTE teknisk!!

Jonte, varför svarar du inte när jag verkligen behöver dig?! haha du svarar alltid annars ju :( 

Så tråkigt när man vill visa nåt nytt och det inte går som man vill, usch tycker inte alls om att inte få som jag vill..  

Men kameran är fin annars :)

Fast jag har den i svart :)

jaja ni får vänta ytterligare med bilder och roliga inlägg... inläggen blir ju inte lika intressanta om man inte har bilder, men det förstår inte min lilla sony!! (kameran alltså haha)

ska upp och jobba imorgon igen 12.30 till 19.00 sen ska jag nog iväg med Paulina på ett nytt salsa ställe som öppnat :)
Det ska tydligen va jätte stort och riktigt bra, nån som vill med så bara säg till ;)

Natti natti på er och nanna så gott!


R.I.P.

Jag kan inte riktigt fortfarande förstå att han är borta... Det var väl väntat förr eller senare med tanke på allt men ändå... Han var min stora idol när jag var liten, jag hade allt med honom haha, skivor, bildor, typ ett lakan på honom på väggen :)  allt!

Man får säga vad man vill om honom men ingen kommer nånsin glömma honom.. Själv vet jag inte vad man ska tro för jag vet inte hur mycket man kan lita på alla skvaller blaskor men men.. När jag var liten diggade jag honom sjukt mycket..



Man vet aldrig hur fort livet kan tas från en ibland, ibalnd är det mer väntat än andra gånger..

Så glöm inte, ta aldrig varandra för givet!

Ta hand om varandra och älska varann så som ni själva vill bli omhändertagna och älskade.
Puss på er

balkongen

min balkong är så fin nu, när vi var och handlade möblerna igår hade jag redan tänkt ut hut jag ville att det skulle vara :) och jag hittade faktiskt allt jag ville ha också:)

jag är såå glad över min balkong nu hihi :) tänk vad lite som behövs för att göra en så glad :)








Fin vas med jätte fina rosa liljor :)

Vad tycker ni??


Strålande väder!

Vad skönt att det är så fint väder på min lediga dag, dock mindre skönt att jag inte kan ligga på balkongen och njuta av det.. Men det gör inget, jag ska iväg och handla lite grejer, tänkte gå och köpa en digitalkamera också

Funderar på denna, den fins i rosa och svart och den verkar vara bra, men jag kan ju inte så mycket egentligen men vi får se haha.
 
sen ska jag handla till maten till ikväll och sen är det dags att möta Lia :) för att åka till jysk, jag hoppas att det finns kvar när vi kommer dit bara haha..

jag skriver mer ikväll
Puss på er!

Misan är duktig!

Misan har lärt sig att tvätta!!!
Hon har alltid lämnat tvätten till mamma och aldrig tyckt det var kul att lära sig.. Jag vet inte med er, men jag tycker det är kul att tvätta :) bara att känna doften av nytvättade kläder är ju såå underbart :)


Stolt är jag över dig min sessa!

Jag fick lära mig tvätta när jag var 13, när fick ni lära er att tvätta?

Puss på er!


Ute möbler

Jobb idag var hur lugnt och skönt som helst, vår instruktör hade haft lite trubbel med sömnen så han hade bara fått tre timmar så han var ganska mör :)
Utbildningen gick bra, det är lite förvirrande bara det här spelet men det är väldigt lugnt och harmoniskt tycker jag.. (än så länge iaf haha)

Jag vill så gärna ha ute möbler till min balkong för just nu sitter jag på en solstol med en pall som bord haha

men jag har det mysigt här ändå i min lilla hörna :)

Men jag pratade med Lia innan, en vän genom jobbet och hon erbjöd sig att hjälpa mig att hämta det imorgon:)

Jag trodde att jag kanske skulle kunna ta det på bussen typ men det kommer färdig monterat så de hade förmodligen bara skrattat åt mig haha..

Så imorgon ska jag möta henne utanför vår träningslokal i Sundbyberg så ska vi åka och köpa det och sen ska jag bjuda henne och hennes man på lite mat :)

Ska handla lite plädar och nån lykta kanske så jag får det riktigt mysigt :)



jobb jobb och födelsedagar..

imorgon jobbar jag min fjärde och sista dag sen är jag ledig två :)
det har inte vart mycket på jobb men jag har jobbat mellan tre och tio och man gör inget speciellt på dagen och sen är jag inte hemma förrän elva och då gör man heller ingenting så det känns som att dagarna bara flyger förbi..

Till helgen är det inflyttningsfest och födelsekalas för en kollega på jobb, på Måndag, nästa vecka, ytterligare en födelsedag och ytterligare en på Tisdagen med poker spelande :)

Vet inte hur det ska gå för lilla mig eftersom jag aldrig spelat poker men det ska bli kul iaf :) hihi

Nån som har nåt bra tips till mig om jag ska kunna spela?? ;)

Det är så mycket jag vill hinna göra men jag kommer inte kunna göra allt för snart åker jag hem igen.. Det ska bli underbart att få komma hem igen men jag är stressad i kroppen hela tiden pga allt..

Lugna dig Malin! haha

Nej imorgon ska jag upp tidigt, har utbildning i Punto Banco, så jag får nog försöka nanna nu..

Natti natti på er och nanna så gott :)

talang

Har haft en liten vinkväll med lilla tezzan :)  den varade inte så länge pga att vi inte hade något att prata om haha, det har hänt en gång innan(av typ 50 haha) men hon blev iaf trött och ville lägga sig..

Hon sa att jag skulle söka på you tube efter Charise med "a note to god", för er som inte vet är ju Charise tjejen på 16 bast som sjunger som Celine Dion.. Hon är såå duktig och har sån talang så det är sjukt..

Asså tänk om man haft den talangen, herregud, jag vet när jag var liten och skulle sjunga "bää bää vita lamm" hahahaha gud asså, jag hade ingen melodi what so ever!! 
(och det är ju nånting man alltid får höra på alla släktträffar, haha, börjar bli liiite uttjatat men de tycker det är lika kul varje gång så jag bjuder på det haha)

Min kusin Annika är sjukt duktig på att sjunga och har alltid vart men hon tror för lite på sig själv precis som Michelle, hon är också jätte duktig på att sjunga.. Tro på er själva tjejer för det gör jag!


Annika


michelle
Visst hade de passat på scenen full av strålkastare? :)


Min talang är ju dansen, men det är så svårt med partner osv.. Man ska ha nån som man passar tillsammans med, och inte bara utseendemässigt utan det är så mycket mer, man ska vilja lika mycket, man ska ha samma känsla och kärlek för dansen, man ska kunna träna ofta tillsammans osv osv.. Det är så svårt... Men jag vill så gärna börja tävla igen, nån som känner någon som brinner för dansen lika mycket som jag gör så ge mitt nummer :)





Nån som vill dansa med mig? :)



mysigt..

En mysig kväll med mina töser, jag och alla tre systrarna tillsammans :) helt helt underbart!!



Sanne och Therese är mammas extra döttrar (du har lite många nu mamsi min, men du är ju bäst av alla så det finns inget du inte klarar) och eftersom Erika (minstingen) också är en syster blir hon också automatiskt din hihi, och det kommer du ändå säga den dagen du träffar henne för du kommer älska henne för det gör jag, som en egen syster!


lillasystrarna pussar på stora syrran, som bara sitter och myser med mig hihi :)


Min underbart fina Sanne!! Du är så vacker, och snart när du står i din vita klänning framför altaret kommer många tårar fällas.. Jag längtar såå!!


Alla älskar vi varandra och vill pussa på varann :)

Tack mina töser!

nannig..

Nu är jag nannig så jag skriver mer imorn om helgen :)

Natti natti på er och hoppas ni haft en bra midsommar

Puss och kram!

Möhippa!

I lördags så hade vi möhippa för min älskade Sanne och det var riktigt lyckat, hon var super nöjd och super glad och det var ju det vi ville! :)

Vi möttes på Knutpunkten klockan 12.00 och gick därefter till Hampan och satte oss och började dagen med vars en cider :)
Halv ett gav Erika, Sannes ena syster henne frukost på sängen och en lapp och då förstod hon att det skulle hända :)

Först fick hon gå till Jontes föräldrar för att få en cider och en ny lapp, efter det gick hon på lite olika ställen som vi skicka henne till där hon fick nya lappar allt eftersom och Jonte följde efter henne och fotograferade utan hennes vetskap..
Han följde henne dock ner till stan och efter de kommit till stadsparken (fem min från Sanne till stan) så får jag ett sms från honom som lyder: tredje ciggen redan o vi är bara i stadsparken) haha hon var lite nervös vår lilla älskling :)

Nu är hon på väg till oss efter sin lilla runda med uppdrag och vet inte vad som väntar henne :)


Hon ser lycklig ut iaf :)


Efter det så åkte vi till Råå där hon fick en chokladmassage, och ja det var i riktigt choklad hon blev insmörjd och fick massage i, efter massagen fick hon en choklad fondue.. Detta visste inte vi att hon skulle få men jag kan ju säga att hade jag vetat det så hade jag vart där inne med henne när hon fick den haha

Efter detta åkte vi till Tapas där hon jobbar för att klä ut henne :)

Vi satte på henne en kock dress från Butterix, passade bra efersm att det är det hon jobbar som :) fast inte riktigt i sån här utstyrsel, fast hjärtat du hade förmodligen sålt tio gånger så mycket mat i denna :) 


Rosa i håret ska det vara :) 


Hela utstyrseln på och en cider i handen så ser hon ju ganska nöjd ut :)


nåt var hon ju tvungen att göra för att tjäna lite pengar :) så vi gav henne en stekspade och satte lappen på hennes rygg :)


Chefen är den förste som betalar :)

Efter vi har klätt ut henne bär det av till parken för lite lekar

Vi började med potatis på en sked :)

Söta Erika kämpar för syrran :)

Jag kämpar för mitt lag, det lag som förlorade skulle nämligen vara Sannes slavar resten av kvällen :)


Sanne är beredd med stekspaden i högsta hugg:)


Finaste där hon sitter i gungorna i parken


Jessica kämpar bra med galgen mellan benen :)


Jag kämpar för kung och fosterland haha


bruden gör ett tappert försök genom att sätta galgen innanför stövlarna medans vi andra kämpar tappert, braa där Sanne!! :)


Snart Sanne snart :)


Ja det är rätt bara ge och ge :)


Men man måste ta också baby :)


Hmm, undra vem som uppskatta det mest, Sanne eller Jossan? haha :)


Efteråt bar det  av till Harrys


Där är vi lagom trötta :)

Strax efter åkte vi hem och la oss allihopa efter en lång och helt underbar dag :)
Du är så otroligt vacker Sanne mitt hjärta och Micke också, ni är så underbara och helt fantastiska människor och ni kommer få ett fantastiskt liv tillsammans.

Älskar er båda två såå mycket.








Studenten.

Min "lilla" kusin tog studenten i fredags, hon är ju inte så liten längre men jag ser henne fortfarande framför mig när hon var fem sex år gammal och ville gör allt jag gjorde:)
Hon är så otroligt vacker, alla kan vara vackra med smink osv men hon är verkligen naturligt vacker!


Lilla stora Jennifer, (nenne som vi alltid kallat henne)

Lisa, hennes mamma hade gjort ett sååå fint upplägg med maten

Visst är det fint?


Champagne och tilltugg till alla :)


Fina mormor och morfar, de är så otroligt fina och vackra!
Ser ni att de matchat, med vitt och svart båda två :)
så sött!!


Kusinerna samlade :)

Efter så åkte jag och min kusin hem till Michelle och satt och drack lite vin och kolla på sean the man, f-n vad han är rolig asså haha
Jag har fortfarande inte lärt mig att lägga in videos så ni får gå in på youtube och kolla :)

Det var fredagen det :)

Torsdagen.

Ja, efter min dusch så var det bara att sätta igång med maten och dukningen för kvällen.. Som tur är så har jag ju min älskade mamma som hade gjort det mesta redan, hon är fin hon!

Vid sex skulle gästerna komma och de första var faktiskt i tid, haha det brukar alltid vara att man säger en tid så kommer de flesta en halvtimme senare :)

Fick en massa fina presenter:)


Champagne med lite bling bling på tyckte Maria passade mig bra :)


Super fina smycken av Cindy


En super snygg klocka och ännu mer bling bling av Mette :)


Schampo och inpackningen av Jessica, fick samma av Veronika och Jimmy så det är jätte bra.. Jessica tyckte det kändes så tråkigt att ge hårgrejer för att hon jobbar som frisör men det tyckte jag var jätte bra, för jag lägger inte pengar på så dyra saker annars :)


Presentkort av Erika :)


Fint förkläde till min matlagning :) och ett armband och örhänge till av Lollofis :)

Fick en massa fina presenter men har inte fotat allt :)

Kvällen fortsatte i väligt god anda, alla hade super trevligt ( vad de sa iaf haha) de drack lite dåligt bara, jag hade alldeles för mycket över haha men det tar vi igen nästa gång jag kommer ner igen :)


Min älskade minsta lillasyster och hennes klassiska pose :) hon gör alltid likadant, så underbar är hon! Jag skulle kunna äta upp henne!!


tja denna bilden är ju inte från klockan sex om vi säger så :) Mattias med mickes händer bakom huvudet :)


haha och denna bilden är inte vid tolv ¨på natten :) fina Cindy :)


Lollofis, Cindan och Malle balle, ( som lollo säger) :)

vilken kväll! Tack alla för att ni kom och var med mig denna kvällen, det var sagolikt.. Saknar er alla så fruktansvärt mycket!!
Tack och massa pussar till er


sorry!!

Ja gud vad det var längesen jag skrev nu, det har vart lite mycket och jag har faktiskt inte riktigt haft tid till att blogga..
Förlåt :(
Men nu ska jag berätta om helgen som jag hade hemma i helsingborg :)

Jag jobbade ju i onsdags natt och slutade klockan fyra, sen gick vi och åt frukost innan jag skulle med tåget.. Det gick 06.21 och jag var i helsingborg vid tolv.. kunde bara sova ett par timmar på tåget men men det var bara att ta sig en dusch så man kom igång igen :)

När jag skulle på tåget hade jag en väldig massa problem för min väska var lite stor hihi

Hon på tåget kom fram till mig och sa: Den väskan får du egentligen inte ha med dig på tåget..


Nähä tänkte jag det var ju lite illa men det visste jag inte ju..

Jag: jag ber om ursäkt, det visste inte jag..

Hon: nä, det står i villkoren du skriver under..

Jag: aha oki..

Hon: ja om läser de vill säga.. ( med ett leende på läpparna) 

Jag : mhm, (skämdes lite) det har jag ju inte gjort direkt..

Hon: haha nä det brukar va så, gå in med väskan där så ska du se att det går bra 

Jag: tack så mycket och skämdes lite till hihi



 

Cindy

Cindy tyckte att jag skulle blogga oftare så att hon hade nåt att göra på jobbet så här har du snäckan :)

Nu blev du allt glad :) hihi

Ses imorgon stumpan! 

Längtar såå efter mina töser men mest min familj såklart men så är det alltid :)  

Idag kommer jag inte blogga mer för jag ska jobba 17.30 och sen åker jag tåget kl 06.21 så vi hörs mer imorgon :)

Puss på er!!


Tiger!!!

Jag har fastnat så sjukt mycket för deras grejer sen vi flyttade upp :) Farligt för det är ju lite dyrt men de har ju bara så fina saker så man kan ju inte låta bli :)
det här är vad jag köpte igår


En cognacs färgad kuvertväska


En grön klänning, lite svårt att se här hur den ser ut men den är jätte fin på :)

Tjejerna får nog se den imorgon iaf :)


En liten nyckelring :) brun med guldig detalj :)


Patricia

I söndags mötte jag upp Viktoria på Patricia och några fler, vi käka lite gott och drack gott vin till det, efteråt så blev det fest :)
Babsan var där också, försökte smygfotografera honom men det gick inte så bra haha  men ska lyckas bättre nästa gång för han är där i princip varje söndag..

Vi hade super kul iaf, dansade ända fram till soluppgången :) och det var helt underbart.


Jag och Viktoria


Erik och Magnus


Erik och hans söta pojkvän




Killarna dansar för fullt:)


Jonas kom också och anslöt sig senare och här sitter de i soluppgången :)


Fulla och jävliga haha

Tack för en super trevlig kväll!

musikvideo inspelningen i söndags

Den gick bra, det var kul.. Fick stå och dansa till samma låt i ex antal timmar men det är ju så det är när allt ska bli bra och rätt :)
Sångerskan var jätte gullig, såå vacker.. En kurdisk tjej som vill visa att kvinnor därifrån faktiskt också kan ådstakomma saker och lever upp till sina förväntningar.

Jag har inte lärt mig hur man lägger in videoklipp ännu men ni kan gå in och söka på henne på youtube, Dashne Murad heter hon :)

Så sök nu på henne och kom med åsikter :)

Fick kompa inatt!

Japp det fick hon, vid två fick jag gå hem.. Hade inte tåg förrän 02.38 så jag bytade om och satte mig i massage stolen som vi har på jobb en liten stund:)


Farlig den där, höll ju på att somna haha.. Jag har jobbat på casinot i fem månader men aldrig provat den tidigare, men nu kommer jag ju använda den ex antal gånger :) hihi

Ställde klockan på halv tio imorse för att jag skulle sortera tvätten och hinna börja med det också och jag var inte pigg kan jag ju säga men men vad gör man, det är bara att le och vara glad :)

Fick ett mail från bolaget med musikvideon att vi ska ha med oss två uppsättningar med kläder!!! Jag har ju inget rockigt redan som det är, hur ska jag få ihop två utstyrslar dessutom?! jaja vi får se hur det går..

Nu ska jag börja göra vid mig så jag skriver mer sen. Önska mig lycka till :)

Puss på er

sitter på jobb och har tråkigt..

Ja, det är precis vad jag gör.. Ringde in o frågade om jag kunde få börja tidigare idag för att jag ska va på en musikvideo inspelning imorn kl 13 och vill ju vara pigg till det.. Men de behövde inte mig tidigare så jag får hoppas på att jag kan få kompa hem lite tidigare ist :) det löser sig i vilket fall..

Ikväll är det ju fotboll, Sverige-Danmark.. Hoppas ju på att Sverige ska vinna men tror faktiskt att Danmark kommer ta hem det..

Och nationaldagen också, fick en sverige pin när jag kom till jobb som jag skulle sätta på västen men så länge vi inte måste ha den så tänker jag låta den vara i skåpet :)

Nej nu börjar jag snart, håll tummarna för mig att jag får kompa inatt :) 
skriver mer imorn om hur det gått under inspelningen
Puss på er


Shoppingen.

Klantig som jag är, så trodde jag ju att jag gjort av med sladden till min kamera igår :) men det hade jag inte, den låg i min ena jacka märkte jag när jag skulle ut o röka haha jag är ju bara så förvirrad..
Men här har ni iaf nåt av de jag shoppade häromdagen


ett par vita chinos från zara som jag tänkt ha till studenten nästa fre, när min älskade kusin tar studenten:)


Snygg men enkel t-shirt från zara med paljetter på det svarta..
Snygg till ett par höga pumps, svarta chinos o en svart kavaj.
Eller bara till ett par jeans o en beige kavaj.


enkla snygga pumps från Åhlens City


Ett par riddar sandaler från Belle shoes, snygga till ett par shorts i sommar.

Hur klär ni er under sommaren?
Puss på er

Zack.

I höstas började mamma min prata om att skaffa hund och skicka över bilder till mig på de två de hade tittat på och jag blev ju också såå sugen. Tanken var att jag skulle ha brodern och mamma systern, men jag bestämde till slut att vi inte skulle ha nån för det är för trångt och jag jobbar ju som jag gör så det kändes inte rättvist..

Så mamma och de tog brodern istället, lille Zack :)





Han är så söt!!!

Visst är han fin? :)

länka..

Nu har jag fått lära mig att länka, tror jag iaf haha.
Så ska försöka mig på det nu så får vi se hur det går:) 
Söta 
 erika hjälpte mig med det härom dagen, det var inget svårt när man visste hur man skulle göra men nu har jag glömt det igen typ haha, behöver en steg för steg guide hur man gör haha.
Nån som har lust och göra det till mig? :)

Nästa vecka får jag träffa Erika och många av mina andra vänner, åhh vad jag längtar!!



Så gå nu in på hennes blogg och läs om hennes liv lite :)

puss på dig gumman o tack för hjälpen :)

Nannig...

Natten på jobb igår var lugn, jag slutade redan klockan fyra men jag kan inte ta mig hem förrän vid fem ändå så jag satt och åt lite nattamat innan jag skulle hem :)
Satt klockan på elva för jag ville upp i tid men jag stängde tydligen av alarmet imorse för jag vakna inte förrän 14.40!!!
Hatar att vakna så sent, jag har inte sovit så sent en enda dag sen jag började jobba men men nån gång ska ju vara den första..

 jaja det var ändå inget vidare väder så det gjorde inte så mycket, nu framåt kvällen så har det klarnat upp och blivit solsken igen :)

Igår åkte jag in lite tidigare till stan för att jag skulle handla ett par sandaler för mitt presentkort jag fick av Sanne, Micke och Jonte:)
Som alltid så blir det ju inte som man tänkt, jag skulle "bara" köpa de sandalerna o sen inget mer, men icke haha det blev lite annat också

Jag hittar inte sladden till min kamera så jag kan tyvärr inte lägga in några bilder, får göra det nästa gång :)
Så typiskt mig att jag inte hittar den haha




Vänner..

Jag har många vänner och bekanta men väldigt få nära vänner, och hellre har jag det så än att ha många ytliga..
Men sedan jag flyttade till stockholm har jag verkligen märkt vilka som är mina riktiga vänner, de som bryr sig, hur man mår, vad man gör, vad som händer i livet och allmänt bara hör av sig för att säga hej..
 
Tyvärr så är det inte riktigt som jag trodde att det skulle bli.. Ska det vara så bara för att man flyttar?

Om man är vänner kan man väl ringa för att säga hej och kolla läget även fast man inte bor i samma stad..
Vänskap går väl inte ut på att bara träffas och festa? Det tycker iaf inte jag och de vännerna klarar jag mig utan, jag menar kan man bara höras för att gå och sätta sig på en uteservering för att dricka och sen gå ut och festa men inte höras för att prata allmänt om livet osv så tycker inte jag att det är riktigt vänskap...

visst att man hörs mer sällan absolut, när man flyttar till en annan stad för det blir annorlunda gemtemot hur det har varit innan, det blir det, men nån gång är väl inte fel, eller så är det bara att man inte bryr sig...
Jag vet inte men man tar så mycket för givet nu förtiden och det kanske är för att jag flyttat som jag märker det, men varför är man inte mer rädd om sina nära och kära? Varför ska det vara så enkelt att ta dem för givet... 

Jag har vissa vänner som jag sällan hörs med, typ varannan månad, och vissa som jag hörs med varje dag, men vi hörs åtminstone.. Vi visar att vi bryr oss om varandra och att vi tycker om varandra och det är ju det som är viktigt, att visa uppskattning för varann!

Glöm inte att visa era vänner kärlek och uppskattning, det är viktigt och gör så otroligt mycket.
Och glöm inte, ge varandra komplimanger!
Det finns alldeles för mycket avundsjuka, iaf bland tjejer, och det är så onödigt.. Vi är allihopa så fina och så vackra, tänk istället på all lärdom och hjälp vi kan ta från varandra..

Det handlar om att GE och TA, i äktenskap såsom i vänskap..

Ta hand om varandra och älska varandra istället för att avsky..

"Du är speciell och du är unik för att du är du, och du är helt helt underbar!"

Strömavbrott

Jag var i Mörby innan och skulle handla till middagen, innan jag handlade till midagen så gick jag lite rundor på centret och handlade lite hihi, jag kan verkligen inte bara handla det jag ska utan jag kommer alltid hem med nåt mer :) 
Men kul är det haha
Hitta lite kläder på H&M faktiskt, det är ju inte ofta man hittar nåt där men denna gången gjorde jag :) 


Vanlig vit armlös skjorta som är super snygg med en kavaj eller ett skärp i midjan.


Beige enkel men snygg tunika/klänning.. snygg till ett par jeans eller bara ett par leggins


Inte alls min stil egentligen, en lång sommarklänning som sträcker sig ända ner till tårna :) 
Super skön och väldigt fin på :) 


Köpte även en ny mascara, valde mellan några olika men jag fick bra rekomendationer på denna från loreal så tog den.. Jag använder ju typ aldrig mascara för jag orkar aldrig haha men när jag går ut så har jag det oftast och då är det kul att ha en bra.. 
Återkommer med svar om huruvida den var bra eller inte nästa gång jag ska gå ut :) 

Handlade även lite annat smått och gott som nagellack osv men det orkade jag inte lägga ut :) 

Efter jag hade shoppat lite så skulle jag ju då gå för att handla till middagen... Kommer in i affären, hiner vara där i fem min sen släcks hela centret ner!! 

Det ser ljust ut men det är solen som lyser igenom rutorna..


Ahh, vad gör jag? haha, min vagn stod en bit bort då jag stod och plockade potatis och min första tanke var:  Tänk om det är någon som vill råna affären och jag har min väska i vagnen?!! haha så jag skynda lite snabbt bort till min vagn där i mörkret i hopp om att ingen skulle stjäla min väska haha.. 


Det var ju självklart inget rån, utan bara ett vanligt strömavbrott.. Men jag fick ju inte handlat allt jag ville, jaja det var bara att lämna alla varorna och ta tunnelbanan hem igen för de visste inte när det skulle komma igång igen...

Som tur var så hade min lilla "turk" öppet på torget här hemma så jag fick billiga grönsaker iaf haha  
och jag kunde laga mat trots allt :)

Onsdagens utgång

Så nu är jag inte arg längre :)  var bara tvungen att få ventilera mig lite igår.. sorry..

Jag har fått lite bilder från i onsdags iaf på mina töser :)

Angelica och Paulina


jag och söta Helena


haha Helena, jag och lilla fina Steffi


Jag och Helena kom med på fel kamera :)


och lilla jag, där jag för en gångs skull inte fått jätte röda ögon :) har en förmåga att alltid få det på kort :)

Det var så kul att alla tjejerna kom så bra överens, de enda som träffats innan är Steffi och Helena för att vi är kollegor men alla trivdes tillsammans och det är så härligt när det blir så.. Iofs inte så svårt att komma överens med dessa tjejerna för de är så underbara och så lätta människor att umgås med.

Puss på er


Blir såå förbannad!!


AAHHHHH!!!!!!!!!! Jag bli så j..a förbannad rent ut sagt..
Sitter och pratar med en väninna på msn då en som heter micke skriver till mig.. Micke är en gammal kollega och vän hemifrån och han har nyligen skaffat face och så adda han mig även på msn för ett par veckor sen..

Ja, det var iaf vad jag trodde men ack så fel man kan ha!!!

Micke:  hej..

Jag:  hej hej allt väl?

Micke:  ja det är bra, vem är detta?

hmm tänkte jag..
Jag:  är det inte du micke, från snaps?

Micke:  nej jag vet inte vem det är.. var bor du, hur gammal är du?

Jag:  varför har du addat mig om du inte känner mig?!

Micke:  e du singel?

Nu börjar jag bli riktigt irriterad..

Jag: ha d!

Då byter han sin profil bild och sätter upp en bild där han själv är med med sin bror och deras fruar!!!
Och vem tror ni inte det är, om inte zigenar jäv..n!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag får panik och blockerar honom med en gång! Hur i h...ete har han mage att adda mig på msn, att ljuga om vem han är, att försöka ta kontakt med mig överhuvudtaget??!!!
Hur störd är man inte då!!!!!

Jag är så tosig nu, tror jag har rökt fem cigg efter varandra!
aahhhh!!! Jag har inga ord alltså, jag har verkligen inga ord att beskriva..


När ska allting ta slut?? Kommer det verkligen nån gång att ta slut på riktigt, och när isf..
När allting är så bra och jag äntligen har lagt allting bakom mig så ska det komma upp igen...
Jag trodde verkligen att allting hade sitt slut men nu vet jag inte längre...
Jag förstår verkligen inte, ska det alltid vara så här, kommer det alltid dyka upp när jag lagt det bakom mig??

Varför kan man inte bara få leva sitt liv ifred.. snälla låt mig bara va!!!

Fy fan vad jag hatar dig!!!!!!!!!!!!!!!!!





RSS 2.0