..

..


åhhhh!!!!

Vi vet fortfarande inte om vi får åka till Egypten pga vulkanen.. Arlanda ska vara stängt till 02 inatt och sen får vi se vad som händer..

Det är ju en massa resenärer som väntar på att få åka så även om vi får åka på söndag är det ju inte säkert att det blir exakta tider osv.. Men men vi tänker positivt och håller tummarna så gör ni det också snälla :)

Min kusin är ju i Marocko och skulle kommit hem igår men hon får inte flyga hem än tyvärr.. Jag hoppas att allt ordnar sig väldigt snart så hon får komma hem..

Här är en artikel om hennes vän som hon åkte ner för att hälsa på som också skulle flygit hem..

http://hd.se/skane/2010/04/16/reseledaren-vi-hjalpte-och-gamla/

Hoppas de får komma hem snart och hoppas vi får åka som planerat!

Idag och imorgon blir det jobb, inte alls kul men man måste ju :)



Håll nu tummarna att vi kommer hit :)


så vilka är ni?

Nånting jag har undrat och varit nyfiken på länge är vilka är ni som läser min blogg?? :) Jag är väldigt nyfiken av mig och det hade vart kul att veta lite om er, vilka ni är, vad ni gör, vad vi har för koppling osv osv..

Jag vet vilka vissa är men inte alla och jag skulle väldigt gärna vilja veta lite mer :) självklart bara om ni vill och orkar men som sagt det hade varit kul att lära känna er lite också.

Ni får jätte gärna komma med förslag om det är nåt speciellt ni vill läsa om och så :)

Alla förslag är välkomna, jag är öppen för ideer :)




utan rubrik

Idag har jag vart deppig hela dagen, vet inte varför egentligen.. Det är inget speciellt som har hänt eller så, utan bara helt utan anledning.. Började gråta för ingen anledning heller innan idag.. Konstigt, men det kan väl vara alla tankar som snurrar i huvudet, hur allt ska lösa sig osv..

Men i vilket fall så fick min älskling mig på bättre humör igen :) Han är så söt!!

 

Med en massa fina ord så blev jag genast gladare, sen åkte han och handla mat till oss så vi kunde grilla ikväll och handlade mitt favorit vin



mmm det är så gott, det kostar om det ska smaka men det är det värt :)
Så gjorde han super god mat till mig, grillat gott kött med mozzarella vid sidan, sallad och vitlöksbröd, gott!! Tack älskling!

Visste ni förresten att Bacardi har kommit ut med en färdigblandad mojito? Den finns på systemet och är super god, bara att lägga massa krossad is i glaset, lite mynta för dekoration och fylla upp med den.. Mums!!



Så tycker ni om mojito, tveka inte på att köpa den :) om ni gillar hallon eller blåbärs mojito så är det bara att slänga i lite bär i en mixer med is och fylla upp med flaskan, också super gott!

Jag tycker mojito är väldigt gott, men det tar slut så fort bara haha

Vad har ni för drinkar ni tycker mest om?


sjuk..

I söndags fick jag gå hem från jobb, var helt skakig i kroppen och sen började jag känna mig yr och det svartnade framför ögonen när jag stod och dealade.. Fick lägga mig i vilorummet en halvtimme i hopp om att det skulle hjälpa men icke :( Så jag vågade inte vara kvar utan åkte hem istället och det var lika bra det, sen var jag hemma sjuk från jobbet de följande två dagarna..

Nu mår jag bra och jobbar inte förrän på fredag så det är skönt, vill ju vara frisk när vi åker till Egypten :)



Har ni planerat nån utlands semester och vart isf? kul att veta ju :)

....

Jag har varit såå otroligt dålig på att blogga den senaste tiden, jag vet men jag har inte haft nån lust direkt och inte heller haft når att skriva om diekt heller, eller inte tagit mig tiden till det egentligen haha..

Jag har ju världens segaste data för er som inte vet så det tar emot varenda gång, nån som vet nån som säljer billigt? :)

Den senaste tiden har inte hänt så mycket, jag hr mest jobbat och funderat en massa :) 

Förra veckan var ju Rille uppe förhan skulle tävla i drink-sm, vi var ute en sväng på torsdagen, jag mötte de i stan vid 21 och då gick vi till nåt fjortishak på stureplan haha, och de frågade mig efter leg hahaha, jag blev glad  först men sen när vi kom in så vart jag inte lika glad när det visade sig att det bara var 18 åringar där inne haha..

Ser jag ut att vara 18 år gammal? haha, nä men det är faktiskt svårt i dagens läge, speciellt för manliga vakter att se ålder eftersom det mesta går att fixa med lite smink och hår..

Vill du se yngre ut kan du sminka dig på ett visst sätt, vill du se äldre ut kan du sminka dig på ett annat sätt..

Men tillbaka till kvällen med Rille och de andra, vi hade en super trevlig kväll, åkte och mötte Hanna och hennes vänner på habana! Var där till 01 sen gick vi vidare, skulle till Berns men utanför så kände jag inte för det så jag ringde till Bojan och Milan som hade vart en runda på casinot så mötte jag de, gick och åt och sen åkte vi hem



Jag och Rille :)


bakdags

När männen åkte till stan sov jag lite till eftersom jag jobbade inatt, gick upp sen hoppa in i duschen och sen fick jag sug på att baka lite :)
Plockade undan och lite så här hemma och sen satte jag igång, gjorde en kladdkaka som jag vet Bojan älskar :)



delade den mitt itu för att kolla så den var tillräckligt kladdig så det blev ett brustet hjärta haha

sen gjorde jag en hallon paj som de ska få massa vaniljsås till :)


Massa gott! Nu ska vi snart äta en bruschetta till förrätt efter det blir det helstekt fläskfile med god sallad och vitlöksbröd sen får de frossa i desserterna för då åker jag in och möter Rille och Kaj som kom upp idag :)

Rille ska ju tävla imorgon som jag sagt för ett tag sen och jag är säker på att det kommer gå bra för honom, han är ju bäst :) eller hur vännen? ;)

Blir en sväng till gamla "kickis" där de nu sitter.. Det var det första stället jag och Rille var på första gången han besökte mig här uppe :)

Vad ska ni hitta på en lördag som denna?

fina

Idag kom min man hem med super fins underkläder till mig :) Han och Milan hade vart i stan lite och tittat och glömde inte lilla mig hihi :)

Bojan sa: Tänkte de kunde vara fina nu efter du kommer hem från semestern när du är brun :) så söt

Tack älskling!






Vad tycker ni?


sitter på...

0-23a44da121745ba0dcb7670be7791e41.png

sitter på fridays o njuter med ett glas rose med Jonte :) sol i förrgår snö igår sol idag igen, kan man kalla ett lagom aprilväder :)


min guddotter

Det är sjukt hur fort tiden går.. Min guddotter har blivit så stor och jag har inte varit närvarande de senaste åren och det gör så ont i mig..

Fick ett par bilder av hennes mamma Angelica på när de var på fotografering



Visst är hon fin?!



Synd att säga att de är lika eller haha

Lika som bär är de! Så fina är ni gumman!

Puss på er båda

Bojan 25 år!

Den 27e mars fyllde min älskling 25 år!! Vi hade ett par av hans vänner här hemma och vi åt god mat och drack gott :) En väldigt trevlig kväll med gott sällskap

Det var mycket musik och många glada skratt


Grabbarna i full action :)

påskpyntat

Jag funderade på om jag skulle påskpynta eller inte i år.. Men till slut så bestämde jag mig för att pynta lite grann iaf :) men lite grann blev lite mer ändå haha men lite så här ser det ut hemma hos oss nu :)









Vad tycker ni? Har ni pyntat nånting eller har ni struntat i det? :)

RSS 2.0