....

Jag har varit såå otroligt dålig på att blogga den senaste tiden, jag vet men jag har inte haft nån lust direkt och inte heller haft når att skriva om diekt heller, eller inte tagit mig tiden till det egentligen haha..

Jag har ju världens segaste data för er som inte vet så det tar emot varenda gång, nån som vet nån som säljer billigt? :)

Den senaste tiden har inte hänt så mycket, jag hr mest jobbat och funderat en massa :) 

Förra veckan var ju Rille uppe förhan skulle tävla i drink-sm, vi var ute en sväng på torsdagen, jag mötte de i stan vid 21 och då gick vi till nåt fjortishak på stureplan haha, och de frågade mig efter leg hahaha, jag blev glad  först men sen när vi kom in så vart jag inte lika glad när det visade sig att det bara var 18 åringar där inne haha..

Ser jag ut att vara 18 år gammal? haha, nä men det är faktiskt svårt i dagens läge, speciellt för manliga vakter att se ålder eftersom det mesta går att fixa med lite smink och hår..

Vill du se yngre ut kan du sminka dig på ett visst sätt, vill du se äldre ut kan du sminka dig på ett annat sätt..

Men tillbaka till kvällen med Rille och de andra, vi hade en super trevlig kväll, åkte och mötte Hanna och hennes vänner på habana! Var där till 01 sen gick vi vidare, skulle till Berns men utanför så kände jag inte för det så jag ringde till Bojan och Milan som hade vart en runda på casinot så mötte jag de, gick och åt och sen åkte vi hemJag och Rille :)


Kommentarer
Postat av: rille

torsdes ? :D vi var ute i lördes malin hahahaa

2010-04-15 @ 11:49:54
Postat av: Sebbe

gå in på dell.se

Hittar du någon datorn där du gillar osv så skicka infon till min mail eller något...har personal rabatt så =)

2010-04-15 @ 22:20:26
Postat av: malin

tack sebbe men jag kan ju inget om datorer haha jag vill ha en bra fin med bra batteritid :) haha har ni nån sån?

2010-04-16 @ 15:42:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0