så vilka är ni?

Nånting jag har undrat och varit nyfiken på länge är vilka är ni som läser min blogg?? :) Jag är väldigt nyfiken av mig och det hade vart kul att veta lite om er, vilka ni är, vad ni gör, vad vi har för koppling osv osv..

Jag vet vilka vissa är men inte alla och jag skulle väldigt gärna vilja veta lite mer :) självklart bara om ni vill och orkar men som sagt det hade varit kul att lära känna er lite också.

Ni får jätte gärna komma med förslag om det är nåt speciellt ni vill läsa om och så :)

Alla förslag är välkomna, jag är öppen för ideer :)
Kommentarer
Postat av: Misan

Hej hopp! Michelle här, vi lärde känna varandra för 12 år sen ca och håller fortfarande ihop efter många tidseror. Vi har gått igenom mkt tillsammans, både skratt, gråt, skrik, glädje och kärlek...men mest kärlek, eller hur?!! =) Är otroligt glad över att ha dig som vän och för mig kommer du alltid vara en del av familjen. Jag älskar dig Egis! Puss

2010-04-15 @ 13:10:36
Postat av: malin

Absolut mest kärlek stumpan min! Jag är lyckligt lottad som har dig som vän och du är, har alltid varit och kommer alltid att vara en i familjen. Tillsammans är vi starka och klarar av det mesta! Nu kommer jag snart hem till dig och då ska vi ha massa myskvällar med saft och bullar, vi kommer baka ihjäl oss hahaJag älskar dig också min lilla egon!

2010-04-16 @ 14:38:58
URL: http://salsatjejen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0