lets dance

Hmm... Blev lite fundersam över kvällens resultat i Lets Dance, måste säga att jag blev väldigt besviken över kvällens gång.. Tyckte varken Elin eller Agnetha förtjänade att stå som sista par.. Den som skulle stått där var antingen Rabih eller han poeten, peter tror jag haha, någon utav de skulle stått där uppe idag...

Men men man kan inte alltid få som man vill.. Även fast jag brukar få det för det mesta ;) skämt åsido :)

Men jag tycker iaf fortfarande att Daniel och Elin ska vinna!! Han är ju min favorit, så enkelt är det bara..

innan-sf

"Se så glada de är"!!!! Haha Emma min stjärna och mamsi o papsi ni förstår vad jag menar haha :)

Vad har ni haft för er ern fredags kväll som denna då?
Imorgon ska jag jobba och det är min första av dyra nätter!!! usch hur ska jag orka.. haha klart jag orkar, jag älskar ju mitt jobb :)

Och många av mina kollegor.. :)

Jag fick höra häromdan att det var några IDs som sagt att jag var väldigt duktig till en ny dealer och då blir man glad, då vet man att ens arbete och ens engagemang är bra! Men inte tillräckligt bra, för man kan alltid bli bättre..


Igår sista halvtimmen på jobb så fick jag och två andra kollegor sitta i stolen på rouletten och BJ eftersom vi var för mycket folk.. och det är jag glad för, för det är nyttigt att få göra det.. Man ser på ett HELT annat sätt hur det ser ut för inspectorn osv så det är bra lärdom.. Plus att en dag så hoppas jag på att kunna arbeta mig uppåt och bli så duktig så att jag får chansen och möjligheten att bli inspector..


Men som sagt det är långt kvar till den dagen men jag hoppas på den! :) Och det sista som överger en är ju hoppet :) hihi

Det viktiga när man jobbar är att man har ett bra samarbete och speciellt inom casino, att dealers och inspectors kan jobba tillsammans och inte var för sig.. Tyvärr så går det till så ibland men alla jobbar vi väl på att det ska bli bättre eller hur? :)

Jag sa till en nära vän innan idag att jag önskade att jag hade nån sort av superkraft så att jag kunde hjälpa och rädda allt och alla i denna värld som har det dåligt till det bättre och alla som inte är lyckliga, till att bli det!
Tänk om!!!

Vad har ni haft för tankar en fredag som denna?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0