Test

Test


Test

Test


Annika o Hanna!

Åhh jag såg en bild på mina älsklingar innan idag, jag har inte haft tid att läsa mina bloggar på ett par veckor nu så idag var jag inne en rund lite snabbt på Annikas.. och hittar mina finaste!!




Jag saknar er så mycket finingar!!


Mys med Misan!

Idag fick jag och min Misan lite egentid tillsammans, hon ringde och fråga om vi skulle till stranden.. Jag var lite tveksam först med tanke på allt jag har att göra här hemma men jag släppte det och gick ner till stan.

Vi åkte ner till gröningen först o la oss lite.. Där satte vi oss med Nina och co.
Sen träffa vi Angelica lite grann med familj och Nova, stor tjej nu! :)

Hon fick mig tom att bada i havet den lilla skiten :)!! Det var inte varmt kan jag ju säga haha men när man väl doppat sig så var det faktiskt skönt



Min fina vackra tjockis!! den lille "pojken" kommer bli ett riktigt busfrö hehe

Efter ett par timmar fick det vara nog så vi gick till hampan för en läsk och ett glas vin

Finaste Linda kom förbi med Jonte och sin dotter Elise, sötare unge får man leta efter och så glad!! En riktig solstråle



Sen kom Fredrik, Michelles sambo och blivande man (snart iaf hihi) Och skulle hämta henne och körde mig samtidigt till söder.



Tack för en mysig dag stumpan min, det var skönt med lite tid för bara oss..  Och mycket mer kommer det bli!!



Kreta!!

Vill bara skicka en halsning till er och beratta att vi har det helt javla underbart!! ursakta ordspraket men vi har verkligen det super!!

Vi kommer hem pa tors sa under kvallen eller pa fredagen kommer jag uppdatera er med allt, och tills dess far ni ha det riktigt riktigt underbart!!

Puss pa er alla fina!




Helsingborg..

Nu är det nio dagar sen jag skrev för att vara ganska exakt..

Vi flyttade ju tillbaka till Helsingborg i onsdags, vi skulle flyttat på torsdagen men allt blev enklare av att gör det på onsdagen.. Så vi var nere i skåneland vid 23 och då vart det sängen direkt.. Jag fick iaf en sista dag med en stor del av gänget, vi firade Sannas födelsedag också plus att det vart min sista dag i storstaden..

Vi möttes vid 13 i slussen för att ta oss mot Gröna lund, vi hade en riktigt riktigt bra dag med massa karuseller och allt som hör nöjesfält till

För tillfället får jag inte upp en enda bild överhuvudtaget!!!!! Sjukt störigt!!

Men jag kan bara säga som så att dagarna sen vi kom ner har gått i speed! Det har vart sjukt mycket att göra och jag är inte färdig med allting ännu och alla som ska komma och hälsa på och man ska träffa allt och alla, ja allt som är liksom.. Det är kul, det är det men det blir så mycket samtidigt..

Det har vart öppet hus sen vi kom ner och visst det är inte många dagar men när det händer saker hela tiden och det är folk hela tiden, det blir lite jobbigt till slut..

Samtidigt tycker jag det är jättekul och mysigt, klart jag vill att alla ska komma men det hade samtidigt varit såååå skönt att ta en dusch i lugn och ro och bara få koppla av, känna vattnet rinna mot kroppen och bara andas..

Men det kommer det också  :)

I lördags så var vi bjudna hem till Michelle och Fredrik på lite grill och trevligt sällskap.. När vi kommer dit så står det värsta långbordet utanför och jag säger till Bojan: ja de har ju gott om plats här..

Bojan: blir det fler än vi?

Jag: nä nä, det är bara vi fyra..

Fredrik möter oss i dörren med vars ett glas och ska börja visa oss deras hus..

Fredrik: ja vi börjar väl med sovrummet då..

Ok.. vi går in och han tänder lampan och där inne står mina fina vänner!!!

De hade ordnat en välkomstfest för oss! Så fint!!

Vi hade verkligen ingen aning och jag förstod absolut ingenting fastän att de hade långbord uppdukat där ute haha..

Vi hade en sjukt trevlig kväll med massa skratt och massa massa prat och mycket god mat och fina arrangemang från underbara vänner!


hmm är det så här jag ska ge nappen? ;)

Wie jag lyckades med en bild, får se om det går med fler nu då :)



Killarna valde att sätta sig i gräset och mysa


Nästan alla töserna! :)

Linda fick åka hem med lilla Elise, hon ville inte sova eller nånting, det fina lilla knytet! :)


vi lekte även "lappleken" :) sjukt kul, killarna vann dock men det låtsas vi inte om haha.. en mycket trevlig kväll iaf och det var precis vad vi behövde, komma ut från lägenheten lite och försöka koppla av..

Fast jag satt och tänkte på allt jag hade att göra i lägenheten så lyckades jag faktiskt slappna av ganska bra. Tyckte jag iaf :) och jag är så tacksam för mina vänner här nere, så fina och så omtänksamma!!

Idag har vi tom varit på stranden en runda, bara ett par timmar men det var skönt att få koppla av på det viset också, det var min familj och våra vänner som var med.. Och trots att jag smorde in mig lyckades jag bränna mig haha, STOPP!! Det är vad mitt face säger hahahaha

Sen så blev det lite grillning med tillbehör och nu sitter jag vid datan för första gången sen vi flyttade ner och allting..

Vi har kommit iordning med det mesta i lägenheten, möbler osv.. De ska renovera vårt kök, "gratis".. Det kostar 200 extra i månaden om man vill göra det men för att det var så längesen de gjorde det här så är det redan inräknat plus att vi fått färg till alla rummen osv.. Så nu ska vi renovera badrummen också, två stycken :)
Det kostar 400 extra i månaden men efters vi ställt in oss på 200 extra på köket redan så gör det ju inte så mycket :)

Mycket mer än så här är det inte inte, eller jo förresten vi åker till Kreta på tors!! Ska bli sååååååååååå  underbart skönt! Efter att haft "öppet hus" här sen vi kom så ska det bli väldigt skönt at komma iväg, det är bara en vecka men det räcker långt om länge, min man överraskade mig med denna resan och jag längtar verkligen. Komma till vämen och havet och bara få vara.








RSS 2.0