ännu en bild på finaste

Här kommer ännu en bild på min underbara syster



utklädd till Hanna Montana :)

Och här en till på hennes nya kläder hon själv valt :)


Ny kavaj som hon köpt på H&M :)

Liten har blivit stor :)


bebis

sorry för dålig uppdatering, jag ska bättra mig jag lovar :)

Häromdagen var min Misan på ultraljud, de ville ta reda på vilket kön det blir.. Men det var för tidigt att se nu. Hon skicka iaf bilden till mig efter de hade varit där och det var ju på morgonen så i vevan med att jag precis somnat, så jag såg ju den när jag vakna.

Och förstå vilken underbar känsla att vakna till detta! Heelt obeskrivligt!



Jag tror det är en pojke, vad tror ni?? :)

Jag har...

620819fc50c540b7b7d1e4ede7894894.png

Jag har universums sötaste lillasyster!! Mamma skicka denna bilden till mig idag, hon är ju bara så söt denna unge! Hon har själv valt kläderna, "moppejacka" som hon säger o sin scarf sin "keps"o sina stövlar :) så underbar!!! 


Farsan!

Idag vart jag ju ledig, vi hade frukost möte på jobbet till 06.30 och sen var det hem och sova.. Kom hem lagom till Bojan skulle gå upp :)

Somnade väl vid 08 sen gick jag upp 14, plockade undan och lite sådär som i vanlig ordning och sen vid fem la jag mig och vila igen haha, sov ett tag och sen begav jag och älsklingen oss in till stan för att se Farsan på bio. Han har redan sett den en gång men jag ville så gärna så han följde snällt med haha :) 

Och fy fan rent ut sagt vilken rolig film, sååå bra alltså! Tycker jag iaf :) Den var super rolig, jag skrattde så jag grät men samtidigt så var den så fin så jag grät en skvätt också haha.. Jag är ju så känslig så kanske därför men det var verkligen sorgligt ändå:)


Har ni sett den, och vad tyckte ni i så fall? 
Om ni inte har sett den, så mååste ni gå!

Vaschegood!! hahahahha :)
  

Egypten!

Egypt here we come!! Snart åker vi till Egypten och gud vad skönt det ska bli!! Vi fick en all inclusive resa för 6500, ett ställe som heter "marsa alam" hotellet vi bor på ligger på stranden, vi har balkong med havsutsikt, vi har spa massage osv om vi vill, och vi har en stor härlig pool där vi kommer koppla av och njuta och dricka en massa goda drinkar :)

Det ska bli såå underbart och jag behöver verkligen detta, jag ska åka med två väninnor och de behöver detta lika mycket som jag.. Inget festande utan bara koppla av, få sol och värme och bara vara!

Jag var ju i Nice med två väninnor förra sommaren men det var inte riktigt samma sak som detta kommer bli, vi var där på sensommaren så det blev inte riktigt det här med at sola och bada, plus att stranden vi bodde vid hade stenar stora som jag vet inte vad haha men vi hade det mysigt där ändå eftersom vi var alla tre tillsammans!

Men detta kommer ändå bli annorlunda och såå skönt :)



Hanna



Sanna



Och jag :)

Vi kommer få det underbart tjejer!!!!


våffeldagen

Imorgon är det ju våffeldagen!! Har ni längtat efter den lika mycket som jag? :)

Så imorgon blir det våfflor för hela slanten :)



Goottttt!!!!! :)

Sen blir det tapas på kvällen med de bästa, det ska också bli gott! Längtar efter mina räkor haha


Fina!

Ska ni också äta våfflor imorgon? Klart ni ska :)

helgen

sorry mina fina läsare för dålig uppdatering men mammi var ju här i helgen och sen jobbade jag mån tis så det är därför..
Men här kommer en liten uppdatering från helgen iaf :)

Mamma kom ju i tors och jag skulle jobba 17.30-04 men jag ringde på dagen och fick kompa in till 22 så jag kunde hämta henne på flygplatsen.. Tänk om hon skulle tagit sig själv därifrån annars hahahaha det hade ju slutat i katastrof rent ut sagt..

När jag väntade på flyget gick jag in på pressbyrån för att köpa en kaffe och då stöter jag på en vän från hbg som det visar sig att vi inte har setts på fyra år!!!

Hur sjukt är inte det och hur liten är inte världen då? Hon flyttade upp för fyra år sen och trivs super bra så det är skönt.. Vi snacka lite skit och sen gick jag till utgången för att möta mammi :)

Hämtade hennes väskor, märk väl "väskor" hon skulle bara stanna över helgen haha, undra var jag fått mitt ifrån när jag ska iväg nånstans haha

gick till bussen för att åka hem och sen skulle jag åka och jobba men jag ville ju så gärna va med mamma så jag ringde in till jobbet och frågade om jag kunde kompa hela natten och det gick!! Wie, tack Micke!

Här kommer lite bilder från helgen


mamma : Malin, vi kan inte sitta och ta kort mitt på tunnelbanan så där.. hahaha du är för söt mamsi :)

klart vi kunde :)


"äpplekaga" haha jajamensan :)


mamma: är han gay verkligen, det märks inte.. hahahaha nej då det märks inte på lille Tony haha så söt :)


Min fina underbara mamma, jag vet att jag har tjatat om henne många gånger innan haha men jag kan aldrig säga det för många gånger, att jag har verkligen världens bästa mamma!! Utan tvekan, hon är fin, vacker, snäll, underbar, fantistisk, allt positivt och även negativt finns det också såklart, det finns det hos alla människor men hos min mamma finns det väldigt lite negativt, hon är lite hård ibland :) hihi och det har vi väl alla fått erfara eller iaf vi hemma i hbg :) haha
Men go är hon :)

Vi hde iaf en super mysig helg, det har vart såå underbart att få ha mamma här och ha henne helt för mig själv!! :) Vi har ätit god mat, shoppat och myst tillsammans.. Längtar tills nästa gång!

Vad har ni gjort i helgen??

mamma!!!

Mamsi kommer ju till helgen och jag var så ledsen över att de bytt pass på mig så jag skulle jobba hela helgen, men med underbara kollegor så kan allt gå vägen :) hihi
Nu är jag ledig både fredag och lördag, Tack Stewart!!!

Och jag har typ redan planerat hela helgen haha fre till sön vad vi ska hitta på osv, mamma får ju självklart säga vad hon vill göra men om hon inte har några förslag så har jag massor :)

Åhhh jag längtar såå!!!!


Kärlek på hög nivå!!

Vad ska ni hitta på i helgen?

Söndag

Vi firade ju Hanna i söndags, jag var där redan vid tre eftersom jag skulle träffa hennes släkt.. Och vilken härlig och underbar familj det är! Verkligen super mysiga, och lilla Mila förgyllde hela dagen


Hannas kusinbarn Mila är 1 och ett halvt år och såå underbart söt, en riktigt glädje spridare!

Vi åt gott under dagen och hade mysigt, vid sex hade släkten gått och då var det dags att göra iordning för kvällen, både oss och maten :) V i lyckades ändå ganska bra med alltihopa trots att vi bara hade en timme på oss haha

Vid sju anlände de första och sen rullade det på hela kvällen, här kommer lite bilder från kvällen hemma och från båten




champagnen flödade bra under kvällen :)


Mattias, Sanna och Micke


Jag, Fredrik och fina Alina!


Sanna och Micke ville vara med även här :) 


Elin och David på båten :)




David och Fredrik


Jonas, Mattias och Hanna


Hit the dance floor!! 


En mycket mycket trevlig kväll i goda vänners lag! 

Ipresent fick hon ett presentkort på Louis Vuitton så hon kan köpa plånboken hon vill ha :) 

Tack för en super kväll allesammans!

 

present

Så nu har jag fixat med det sista till imorgon när vi ska fira Hanna :) Eftersom jag ska vara där redan vid 14, förhoppningsvis iaf :) så tar jag med mig kläderna för kvällen osv, vill inte gå i "party" kläderna hela dagen ju

Ska bli mysigt att få träffa Hannas släkt, är de lilla minsta som henne så kommer det bli helt fantastiskt :)

Kvällen kommer bli bra också, vi ska fira dig ordentligt stumpan!



Nu ska jag snart bege mig till jobb, är ju inte riktigt pigg på att jobba till 05 när jag ska upp så tidigt imorgon men det löser sig :)

Vad ska ni hitta på ikväll? Melodifestivalen som många andra kanske :)

What goes around comes around...

Jag gillar denna låten riktigt mycket, mycket minnen till denna..



Livet är inte alltid rättvist och ibland får man smaka på sin egen medicin.. "What comes around goes around"  "Pampti pa vrati"

Men så är det här i livet..

Vad tycker ni om låten?

Lycka!

Vissa saker kan göra hela ens dag och bara göra en såå lycklig! Det kan vara en kram, ett par fina ord, ett leende som säger så mycket.. En liten sak som kan betyda så mycket..

Jag kompade från jobbet inatt, fick sluta 02.30 och eftersom Boki är hemma i Helsingborg så blev jag så glad över att jag fick gå hem tidigt.. Det låter väl lite fel men det är skönt att få ha lite ensam tid ibland och det behövs, speciellt när man bor så litet som vi gör..

Han har alltid kvällarna för sig själv när jag är på jobbet så det går nog ingen nöd på honom :)

Så jag åkte hem, bestämde mig för att ta ett glas vin, ta fram lite ost och kex och tända en massa ljus i lägenheten och bara vara!

Och det är precis det jag gör nu, jag bara är och det är så underbart!!

Visst klockan är fyra på morgonen nu och vissa av er går upp om ett par timmar för att gå till jobbet men för mig som jobbar natt så är det så otroligt skönt att få kunna koppla av och varva ner efter jobbet innan man lägger sig :)


KÄRLEK!!!!


Vad har ni haft för er denna soliga fina fredag? :)



massage

Igår köpte jag en sån som man masserar i hårbotten med, och gud vad det är skönt!!!! haha det är helt underbart!!



Har ni provat en sån nån gång?
Om inte, spring ut och köp en.. Jag lovar ni gör er själva en stoor tjänst haha

jobb jobb jobb

Nu blir det jobb i tre dagar för min del, har varit ledig två nu och i tisdags fick jag ju njuta av mina husfruar :)

Igår skulle jag gått på bio men det blev inget för min del...

På söndag ska vi fira Hanna, jag var och fixade en present till henne igår hihi hoppas bara att hon blir glad :)

Jag har beställt lite nya vårkläder också, farligt det här med internet shopping, det är så bekvämt plus att det var billigt och då kan det ju ganska lätt bli smådyrt hihi ;)

Men det förtjänade jag faktiskt :)






Hmm fick inte in någon bild på den klänningen jag beställde härifrån men den är super fin, korall färgad "flickklänning" ungefär haha

Sen beställde jag lite från H&M och Laredoute :) busig jag har varit

Var brukar ni beställa kläder från när ni nätshoppar?







MIN FAMILJ!!!

Gud vad jag saknar min familj!!! Det är helt sannslöst, jag har inte varit hemifrån på så här länge en enda gång som jag skrev tidigare och det känns verkligen..

Min mamsi kommer snart upp till mig och det ska bli sååååå underbart hihi, min mamma är inte bara världens bästa mamma och världens bästa person, hon är även min allra bästa vän!

Det bästa är att jag vet många som delar denna uppfattningen med mig, att min mamma är en underbar människa..

Vår familj, mina vänner, mammas vänner.. Min mamma har ett hjärta av guld, trots att hon är väldigt hård ibland :) men hon vill verkligen allas bästa, precis som min mormor, fast mormor är inte alls lika hård som mamma kan vara :) hihi

De är så underbara båda två! Och jag älskar de så otroligt mycket!



en bild säger verkligen mer än tusen ord!


älskade mormor och morfar!



Papsi!



de två finaste och mest underbara systrarna i hela hela världen!!

Gud vad jag älskar och saknar er!!!


Rille!!

Den 11e april kommer min Rille till hit till sthlm för att tävla :) 
Det ska bli så underbart att få se honom och få krama om honom, har inte sett honom sen i julas och så länge har jag inte varit hemifrån en enda gång så det ska bli såå mega! (rilles citat)



När han kommer upp kommer han vinna alltihopa! eller hur vännen ;) 

Ni kan läsa om honom här vilken stjärna han är :) 

 http://www.skanskan.se/article/20100228/LUND/702289918/1012/NYHETER/*/skakade-loss-i-kamp--om-basta-drinken

Längtar tills du kommer vännen!!



haha vilken bild :)


igår var...

162676a5cd15f0a594a51d549ca7ac67.png

igår var det ju kvinnodagen, en vääldigt viktig dag på året :) den firas mycket i många länder men inte lika mycket i Sverige och det ska vi ändra på tycker jag :) Bojan messa grattis men jag brukar alltid få blommor så jag trodde han hade glömt det, så jag pika lite att ett mess är ju faktiskt inte tillräckligt haha så jagfick blommor idag istället :) 
Bättre sent än aldrig ju hihi 
Mina favoriter, liljor!! 
 


Grattis

Grattis till Linda och Andreas som blev föräldrar till en liten flicka i söndags morse!!



Du kommer bli en fantastisk mamma gumman!!


Therese :)

Sorry jag har glömt att svara på din kommentar.. Det stämmer att jag varit tillsammans med Goran, vi var tillsammans ett par år för ett par år sedan :) men jag är ju super nyfiken på vem du är också :)





8e mars

Tre bra saker på en och samma dag..
Grattis till alla fantastiska underbara kvinnor på internationella kvinnodagen!
Glöm inte påminna era män om denna dagen hihi :)

Min Kära vän Hanna fyller 24 år! Ett stort grattis till dig stumpan!




Och man sparar ju det bästa till sist..

Min älskade syster fyller 16 år idag!!! Tiden går så fort, snart får hon ju gå ut på krogen!



mmm jag älskar dig över allt annat min stjärna och jag önskar verkligen att jag kunde dela denna dagen med dig!

Du är bäst mitt hjärta!


bildregn

Här kommer lite bilder från fredagens utgång med tjejerna :)

Vi började hemma hos mig, jag Therese Viktoria och Hanna.. Spelade uppföljaren till "med andra ord" som består av att man ska göra gester istället för att förklara med ord.. Men vi gjorde som man gör på det andra så vi körde med förklaringar istället och kul var det

Vid tolv drog vi oss in mot stan och stureplan där vi gick till ett ställe som heter The Pure, gamla blue moon bar, där hade vi ett bord som väntade på oss, så vi beställde in lite skumpa och njöt av varandras sällskap





på väg in


inne på "the pure"




vår lilla hörna :)


nu är vi på ankan med andra kollegor och vänner


mm alltid lika gott med donken :) haha


stackars kille hahahahaha

Efter vi vart på ankan gick vi vidare till White room, litet ställe men kul hade vi :) 

En sjukt bra kväll med massa goda vänner!

 

trevlig helg

Igår åkte Therese hem, vi har haft det heeelt underbart!! Jag ska iväg till jobbet och fika innan det så jag hinner inte blogga om fredagen men det gör jag imorgon så då har ni lite roliga bilder att vänta er :)

En värdetransport utanför casinot blev rånad idag på förmiddagen, trötta mig säger jag bara..
Ni kan läsa om det här

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6735352.ab

Hoppas ni får en skön söndag!


middag

Igår hade vi middag och mys med de bästa! nästan alla bästa iaf hihi ;)

glömde dock kameran så det blev inga bilder men här får ni en på världens bästa Anna!



Tack för en trevlig kväll igår trots att den blev kort!
Puss och kram!

Utekväll..

I onsdags så kom ju min väninna Therese upp till mig :) jag hämta henne på centralen sen drog vi hem till oss för att lämna hennes saker och göra vid oss för en liten sväng på stan :)

Vi började på Habana, älskar det stället!! Blir ju så lycklig när jag får dansa av mig hihi

Sen drog vi vidare till Ankan där vi mötte upp lite vänner och kollegor, mycket trevligt och en super kväll, verkligen!


Jag och Therese på väg till habana


Viktoria kom också till habana och nu är vi på väg till ankan, svettiga och jävliga haha eller jag iaf :)


Äpplekaka!!! Alltid ett måste och alltid lika gott! ;)
Har ni smakat det nån gång? ;)


fick med Jihi på bild till slut :)



Leo Och Reza :)


Elin och Sanna :)






Nice ladies! :P



något intressant på bordet tess? :P


fine!!


en mycket trevlig kväll! :)


kommentar..

Till Therese :)
Hej, jag vet inte var du känner igen mig från och det är svårt eftersom jag inte har ett ansikte på dig :)
Men jag är från Helsingborg, har bott där hela mitt liv och sedan ett och ett halvt år tillbaka så bor jag i sthlm..

Har jobbat inom krogbranschen i hbg och därför vart ute en del så kanske är därifrån? :)

Kul att du gillar min blogg, Tack!

Kram kram



snart så

Cider i kylen, kläder framlagda, skor planerade mat i magen.. Nu ska jag alldeles strax ge mig in till centralen för att hämta Therese :)

Såå kul och mysigt vi ska ha det!!



Ha en underbar onsdag allesammans!


.....?

Would you actually leave the lights on for me??


skånska..

Nu blev jag ju helt sentimental i och med imorgon att Therese ska komma upp och en låt som jag alltid tyckt är väldigt fin är den här.. Den är vacker och eftersom att den kommer från en skåning så blir den ju bara ännu bättre ;)



Eller vad tycker ni? ;)


yeayyyyyyy!!!!!!!!!!!

Jag har varit lite nere den senaste tiden, eller de senaste dagarna rättare sagt, vad jag själv känt det som iaf..

Sen prata jag med Therese ikväll som sa att hon tyckt det verkat som att jag varit nere de senate veckorna...

Jag vet inte om det har med gamlafarmors bortgång att göra eller om det är något annat också men oavset vad så kom vi fram till att det stämmer ganska bra, jag har inte riktigt varit mig själv de senaste veckorna och jag gillar inte riktigt det..

De säger att "ur allt ont kommer nåt gott" och efter detta som varit så borde det komma något väldigt bra! Nu pratar jag inte bara om saker som hänt mig utan även mina nära och kära och det har varit alldeles för mycket den senaste tiden så nu måste det ju bara bli bra!!


Och en sak som är väldigt bra och väldigt rolig, det är att imorgon 19.45 står jag på centralen och möter Therese!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Det ska bli så kul att hon kommer upp, hon har aldrig varit här och nu tyckte vi att det var dags :)

Jag får visa henne det lilla jag vet av sthlm och jag får ta med henne till de ställena jag vet hihi vi ska iaf till det bästa av det bästa imorn har jag bestämt, vi ska till La Habana och det komme bli helt underbart!!!

Jag kan inte sova så mycket jag längtar tills imorgon!! haha :P



Puss på dig min docka, vi ses snart!

Äntligen!!!!

Ikväll är det äntligen dags för premiären av Desperate housewives!! Som jag har längtat efter detta, jag är så sjukt nyfiken..

Jag skulle jobbat ikväll egentligen men jag lyckades byta med mig själv så jag jobbade i söndags istället :)

Så ikväll kommer det vara en flaska vin kex ost och vindruvor på mitt bord 20.55 haha



Vem tror ni dör av Karl och Orson då?? :) jag vet faktiskt redan haha, min kusin tittar ju på det innan jag så hon berättade :)

Älskar ni serien lika mycket som jag? hihi ;)


RSS 2.0