Testar om detta funkar :)


lägenhet

Förresten om det är någon av er mina läsare som vet nånting om lägenhet här i Helsingborg så säg till tack!!

Vi ska flytta och vill göra det så fort som möjligt, det är ju inte så lätt med hyresrätter direkt.. Vi tittar även efter att köpa men det är inte billigt direkt haha, och eftersom jag inte har en fast inkomst ännu så blir det ju svårare :(

Men om ni eller nån ni känner har tips eller så, tveka inte att säga till.. Vi vill som sagt flytta så fort som möjligt och vill bo nästan överallt i hbg förutom söder..

Så nu får ni gärna hjälpa oss om ni vill och kan :)


 

 

 

Ett sånt här kök hade inte vart helt fel ;)


Mysdag

En riktig mysdag har jag haft idag med fina mormor och minsta systern :) var iväg så mormor kan få sina klänningar sydda sen gick vi lite på stan och till slut en glass på det!

Sen gick jag och Maja hem och lagade mat och tittade på tv tills hon somnade fint i soffan :)

På fredag är det studenten för Bojans kusin och Maja ska med, hennes första juggefest :) får se hur länge hon orkar haha

I lördags var jag på fest hos Fredrik och Sara som fyllt 25!
En trevlig eftermiddag med gott sällskap,

vid 20 tiden drog jag in till stan för att träffa Bokis släkt och gå på Shan Atci, han var på konserthuset.. Sjukt rolig kille tycker jag..

Biljetterna kostade 200 men han höll bara på i 45 min, tyckte det var lite lite men men :)

shan.atci.jpg

Sen drog jag vidare till hampan för att möta fina Cindy på lite vin, vi blev några fler i sällskapet och lyckades tom få ett långbord!! Det händer ju inte där en lör men vi hade tur :)
fina Cindan <3


Jag och Fillipa :)


I söndags kom min stjärna hem till mig för att sola på balkongen lite, men lagom till hon kom så hade solen försvunnit :(

Vi gick istället ner till hennes jobb, Haket, för en bit mat och fina Wilma joinade också.. Sen kom Alex, Emmas pojkvän också efter han slutat jobba på hampan.. Efter ett par timmar där gick vi vidare till sundstorget för att titta på lite sånguppträde och lite dans..


Finingar <3

Sen om man kan kalla det dans det vet i tusan haha men de försökte iaf, ett gäng söta killar som försökte breaka lite snyggt :)Efter det gick jag till hampan en sväng och mötte upp lite skönt folk (mycket hampan märker jag) haha

Och igår kom Maja till oss för att mamma och de är på Sweden Rock och jobbar, så hon ska va hos oss till lör :) myyyyysssss!!!

Imorn ska jag förhoppningsvis träffa finaste finaste Erika!! <3 <3 <3Mormor och morfar tar Maja över natten så att vi kan träffas för lite vin och mys i city :)

Vi har inte träffats på länge så vi behöver lite egentid och massa kärlek <3 Jag har många fina underbara vänner men det finns verkligen inte många som är som dig hjärtat! Du är bäst! <3Älskar dig så vännen!
mycket...

Det har vart mycket sen sist, det har vart fågel mys :) det har vart dop, det har vart möhippa!!!!! ja det har vart en massa helt enkelt :)

Bojan kalla på mig en dag och bad mig komma till balkongendär sitter en sååå fin blåmes och den rör sig inte ens när vi går ut! Jag sätter mig ner och klappar den och inser att den måste va skadad på något vis efters att den inte flyger iväg..


snygg man är nyvaken hahaha :)


sen tog Bojan den under magen för att ta in den, jag ville ge den vatten osv men då flög den iväg :(

vi såg att den inte va helt kry men när den flög fanns det ju ingenting vi kunde göra...
Ville bara ta hand om den ju..

Men han/hon har det säkert bra där den är nu :)
Vi var på dop för finaste lilla Klara också för ett par veckor sen,


moster Malins finaste tjej!!! <3 <3 <3

sen var det dags för min födelsedag :) wieee!!!

vi var på "slava" dagen innan och åt en massa gott så jag blev så sugen på att göra tårtor till min dag så jag kallade på min släkt och bojans och även ett par vänner som jag pratade med under dagen, blev du/ni inte tillfrågade så var det för att det var impulsivt och samma dag :)

Jag gjorde två tårtor och en kladdkaka samt att Bojan köpte en tårta... Han trodde nog inte riktigt att jag skulle klara min uppgift haha :)

Men det gjorde jag, tog ett recept på en marängtårta från min svärmor och ett från min kusin :) www.annikaokenzo.seankas tårta :) man måste ju få va lite ego eller hur haha ;)svärmors maräng tårta som alla tyckte va jättegod :)och så choklad tårtan som Boki köpte :)

den va smarrig hehe :)

Jag hade en helt underbar födelsedag, alla som gratta mig via face, sms, mail, samtal osv och alla som kom och åt tårta!!! <3

kärlek till er alla som tänkte på mig på min dag! :)

Detta var nog vad jag hade att bjuda på för tillfället :) de är inte många men de finns hehe ;)

Massa kärlek till er som läser <3 <3 < 3