Full späckad vecka!

Slutet av denna veckan har gått så sjukt fort! Jag har inte skrivit nånting sen i tisdags men ändå känns det som att jag skrev igår haha

I onsdags efter min kurs så mötte jag en väninna från salsan, Paulina, jag skulle följa med henne och kolla ett par skor och det gjorde vi men lilla jag kom ju också hem med skor såklart och två väskor haha,




Vad tycker ni??

När jag kom sen så var det bara att lämna grejerna, duscha och göra vid sig för jag skulle möta Paulina igen vid åtta för ett glas vin och sen vidare till La Habana och dansa lite salsa:)
det skulle bli en lugn kväll för mig eftersom jag skulle ha kurs på tors igen så jag tänkte ta sista tunnelbanan hem som går kl 01, men så blev det inte, Malin var hemma halv sex på morgonen istället, haha så det blev bara två timmars sömn för mig men det var det värt för vi hade så otroligt skoj!

På torsdagen var jag ganska trött:)  och vi skulle ner på golvet för första gången, det var jätte pirrigt och jag tyckte det kunde gått bättre. Men som vanligt så ställer jag väl för höga krav på mig själv, för jag fick bra med beröm från min ID som jag hade och hon sa även att hon tyckte vi var en av de bästa nybörjargrupperna hon har sett, så vi var nog ganska duktiga ändå:)
Sen när jag kom hem så var det inte mycket action, somnade vid tio och sen sov jag hela natten! Skönt var det:)

Igår var vår sista dag på kursen, lite sorgligt faktiskt för att tiden i Sundbyberg är helt fantastisk, man kommer kollegorna närmre och man lever ett "normalt" liv i fyra veckor, jobbar mån- fre och har helgerna fria. Men jag har faktiskt ändå saknat jobbet ett tag nu så det ska bli ganska skönt och komma tillbaka, nervöst med rouletten dock men det släpper väl efter ett tag hihi..

När vi slutade igår så hade vi bestämt att vi skulle ha vår avslutning på Gröna Lund, sjukt kul, älskar karuseller, eller åkattraktioner som de säger här uppe haha

Kan man inte säga karuseller längre?? :)

Så vid fyra tog vi pendeltåget in till stan och bytade till bussen där som tog oss till Grönan, otroligt vackert är det här uppe, det finns så mycket man kan göra och se, igår åkte vi längs vattnet och det var så mysigt, fick en liten känsla av att man var utomlands med alla uteserveringar osv.. Jätte mysigt..

Och när vi var framme så handlade vi åkband, vissa av oss handlade bara några enstaka biljetter men jag och Helena tog åkband:) ville ju åka så mycket som möjligt
Väl inne gick vi först och tog en öl/cider och försökte bestämma oss för vilka grenar vi skulle ha i vår 5-kamp:)
vi kom överens om fyra stycken så vi var en bra bit på vägen,
Sen gick vi och åkte den nya berg o dalbanan, "Insane", och den var verkligen "insane" haha super rolig var den, varade bara i max tjugo sek men kul ver den. Vi gick i Lustiga huset också och där hade mina kollegor väääldigt kul åt mig när jag skulle försöka komma upp i trapporna de har utanför, ni som har varit där vet vilka trappor jag pratar om, svårt att förklara men kul hade de åt mig haha, och i slutet fick man åka rutschkana ner och det var kul, det gillade killarna :)



Vi började med vår 5-kamp sen och det gick inte så bra för mig haha jag låg sist när vi var färdiga med de fyra grenar vi hade valt, så som tröst fick jag välja den femte :) där kom jag inte sist men överlag så kom jag ändå på sista plats:) men kul var det!

Sen gick vissa för att dricka mer öl och käka lite men jag och Helena ville åka mer och utnyttja tiden bättre, öl kunde vi ju dricka sen:)  så vi åkte en massa och fick tom vars en nalle :)

Jag ville ju klart ha en större nalle men Helena nöjde sig med en liten:)

När klockan närmade sig 23 och stängning ville vi åka berg o dalbanan en sista gång men vi var bara fyra st och de som jobbade förklarade att de var tvungna att fylla hela tåget annars fick de inte köra en sista gång, det var fyra min  kvar tills stängning:(
men killen som jobba där var så söt så han gick ut på gatan och skrek att de som ville åka gratis en sista gång kunde komma upp så vi fick åka vår sista gång ändå, gulligt av de :)

sen gick vi mot utgången och mötte upp de andra, vi skulle ta båten tillbaka till stan men den gick precis när vi kom ut så vi fick ta oss in på annat sätt..
Vi åkte till "ankan" för att fortsätta vår underbara kväll där med lite cider och kul, men både jag och Helena var så döda så vi bestämde oss för att åka hem, så vid  halvett tog vi tunnelbanan hem.
Det var ändå skönt att komma hem i tid och vakna i tid idag:)

Stort tack till vår instruktör David, för att han hade tålamod med oss under fyra veckor :)
Fyra väldigt roliga och lärorika veckor!
Du är guld värd!
Och ett stort tack även till mina underbara kollegor för denna tid!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0