Myser med ett glas rött på balkongen

Idag kom jag hem från min kurs vid sex, städade lite, duschade och fixa håret. Och nu sitter jag på min balkong och njuter av det härliga vädret med ett glas vin:)

Det är ju tisdag idag och då är det ju det bästa programmet på tv "Desperate housewives" och det inkluderar alltid lite vin till det:)  det får man lov att unna sig, kanske unnar mig vin lite ofta men det är ju så mysigt och bara ta det lugnt med ett glas vin. 

Eftersom jag inte har mina töser här uppe hos mig  så brukar vi ha vin kvällar över telefon och då brukar det ju bli ett glas vin eller två haha.. Lite speciellt att ha vin kväll över telefon kanske men det är faktiskt mysigt:)
Och extra mysigt är det ju eftersom det är med mina sessor!



Gud vad jag saknar mina vänner!!! Alla gånger vi sitter och myser och pratar och skrattar tillsammans.. Om man kände sig ensam så var det bara att ringa så kunde man träffas på fem minuter typ, men så är det inte längre... Vi är ju inte längre ifrån varandra än ett telefonsamtal men det är ändå så sjukt långt borta..

En av mina närmsta och bästa väninnor som också är så otroligt långt ifrån mig saknar jag sjukt mycket, vi pratar inte så jätte ofta (men när vi väl pratar så pratar vi i evigheter, gillar det) men det spelar ingen roll för jag tänker på henne varje dag och jag tror hon tänker på mig också ibland;)

Här är hon, Sanne och hennes fästman!! De ska gifta sig till sommaren och jag är såå glad för deras skull.. De är verkligen det ultimata paret. Han friade till henne på en släkt fest och hon hade verkligen ingen aning om det, och sen ringde hon till oss och berättade, vi var samlade ganska många från vårt lilla "tjejgäng" och alla blev lika uppspelta
Du är och kommer vara så fantastiskt vacker på din bröllopsdag. Jag önskar er all lycka i framtiden
 ( och jag hoppas på mååånga barn så jag får vara barnvakt) hihi  

Jag själv vill ha fyra barn, iaf som jag känner nu, jag vill ha en pojke och tre flickor.
Va bra det hade vart om man hade kunnat bestämma så haha
men jag har alltid sagt att jag ska vara gift innan jag skaffar barn, lite gammal modigt absolut men det är min vilja:)
Har alltid också sagt att jag vill vara en ung mamma men det är ju inte likadant idag som det var för trettio år sen, då blev alla mammor i 20års åldern sen var man ju typ gammal mamma haha,
idag ligger gonomsnittsåldern på 29, och det är ganska bra för då har de flesta hunnit göra vad de vill i livet och hunnit uppleva mycket som man kanske inte alltid kan göra när man skaffar familj.

Nu ska jag laga lite mat. blir lite kyckling i sweet chilli creme fraiche med sallad, jag hade kunnat leva på det! såå gottit!
Hej så länge


Trötter...

Idag är det måndag och början på en ny vecka och äntligen min sista vecka av min kurs, ska bli såå skönt att bli färdig det har faktiskt tagit ganska hårt på mig med detta..
Alla säger att det är för att jag ställer för höga krav på mig själv, men jag är sån, när jag tar mig an nånting då vill jag lyckas till 100% och helst första gången.. Första gången vet jag att det inte går men ändå...
Kanske är som de säger att jag ställer för höga krav, men vet inte hur jag ska göra annars..

I alla fall så ska vi ner på golvet och deala första gången på torsdag och jag känner inte mig redo, jag vill kunna känna mig tusen procent säker innan jag går ner¨på golvet så vi får hoppas att dessa två dagar jag har framför mig ska hjälpa mig att känna så:)
Å andra sidan så gör det faktiskt ingenting om man gör fel, det går alltid att lösa:)

Efter min kurs idag så åkte jag in till stan, skulle träna 18.45 så tänkte springa inom Åhlens City lite snabbt bara hihi, det blev ju dock lite mer än bara Åhlens, jag köpte faktiskt ett nytt mjukisställ idag:)  Jag har typ sex olika tror jag men de är ju så underbart sköna och det är ju kul att ha så många olika färger:)

Använder ni också mjukisställ??

Efter min tur i city så tog jag iaf tunnelbanan till Odenplan, där jag tränar, och dansade till 21.15, så två och en halv timmes träning blev det idag. Fantastiskt kul och skönt att få dansa så mycket:)

Sen när jag skulle hem så var mitt tåg försenat!! Så irriterande när man är trött och hungrig och bara vill hem haha, men jag kom hem vid halv elva och då var det bara in i duschen och sen laga lite mat..

Så nu är jag så trött, måste snart sätta tandpetare så att ögonlocken inte faller ihop:)

Natti natti på er och sov så gott så hörs vi mer imorgon!
Dröm vackert


Dansuppvisning!

Igår så var jag ju på en dansuppvisning på telefonplan, en kollegas lillasyster skulle uppträda.
Det var ganska kul och intressant, bara fyra olika nummer men de var väääldigt olika...

Det första numret kom det ut två tjejer, tog av sig skorna och började svaja typ på hela kroppen fram och tillbaka och utan musik! Haha vi fatta ingenting överhuvudtaget.. tänkte för mig själv: hmm när ska de börja dansa egentligen??... men icke det gjorde de inte..

Andra numret var iaf min kollegas syster, Lovisa och hennes danspartner, de var jätte duktiga, gjorde ett shownummer inblandat street och jazz.








Fina de är :) 
Eftersom vi inte fick lov att fotogradera inne på föreställning så fick vi ta lite bilder utanför istället men det blev ändå bra eller vad tycker ni?

Fint väder!

Vaknade nio imorse av solen, såå underbart! Älskar att bli väckt av solen, jag kan vara väldigt kinkig på morgnarna om jag blir väckt när jag inte vill bli det men är det av solen så blir jag glad:)

Gick ner i tvättstugan och bokade tid så nu håller jag på och tvättar men när jag har hängt upp första maskinerna så ska jag ut och sätta mig på balkongen och njuta av solen.
Hörs sen igen!



Hemmakväll...

Idag skulle jag egentligen varit hemma i Helsingborg och firat en vän som fyllt år och sagt hejdå till en annan vän som ska åka till Grekland och jobba över sommaren:( kommer sakna honom. Men det blev inte tyvärr.
Och som jag skrev innan var det ju ett gäng som skulle till Gröna lund idag men det följde jag inte heller med på..
Tänkte kanske åka in till stan och ansluta mig senare men det blev inte så heller, jag tänkte att jag skulle vila lite innan så jag somna vi sex men sen vakna jag inte förrän tio ikväll! Lite ångest fick jag men det var skönt, jag behövde nog sova... Har alldeles för mycket som snurar i huvudet och det blir man trött av...

Så jag har bara varit hemma hela dagen, väldigt skönt att bara ta det lugnt plus att jag kommer vakna i tid imorgon så att jag kan njuta av solen och städa lite. Sen vid 15 ska jag iväg och möta tre kollegor för att gå vidare till en dans uppvisning på Telefonplan så det ska bli kul!

Kommer nog hoppa i säng snart, så nanna så gott med er så skriver jag mer imorgon om uppvisningen:)


Min älskade syster!

Förra helgen skulle min syster tävla här uppe i Sthlm, hon dansar också precis som jag och skulle tävla i Ballroom, för er som inte vet så är det standard och latin danser. Och underbara och söta som min familj är så följde de med allihopa:) Mamma, mormor och morfar, min minsta syster Maja och Emmas pojkvän Alex. Min papsi kunde inte följa med eftersom han jobbar i Norge så han är bara hemma en vecka i månaden:(
Så på fredagskvällen mötte jag Emma och Alex i stan för de skulle sova hos oss, de ville käka på Mc Donalds så de gick dit och jag gick rakt över gatan, till ankan där folk från jobb var, och väntade på de för att sen åka hem och mysa tillsammans.
 
Min fina syster och hennes fina pojkvän! Ni är så fina tillsammans. Här väntar vi på mamma och mormor och morfar som är på väg hit med alla de andra som också ska till tävlingen.
Jag tvingar Emma att posera lite framför kameran:) så att vi har nåt och göra tills de andra kommer.
Emma och Alex i dans position :) visst är de fina?
Emma i min dans klänning som de har sytt om:) såå fin är du min stjärna!

finaste!!

Minstingen ville ju också vara med:) Maja och Emma tillsammans
Bästa och finaste systrarna som finns!
Och allt tack vare vår fantastiskt underbara lilla mamma, du är bäst!

Bästa vänner!

Här är en bild på mig och mina små prinsessor när vi var i Nice, Frankrike i somras... Såå underbart fina är ni, och jag är så tacksam över att ha er i mitt liv!   Ni är BÄST!!


Lite trött idag...

Efter kursen igår så bestämde vi att vi skulle gå och ta vår fredags öl/cider som vi brukar göra, jag kände att jag ville hem och duscha och byta om först för annars går man ju i samma kläder som man har jobbat i och jag är inte bekväm i det riktigt :)
Så jag kom in igen vid sju och då satt alla på "Mongolian Barbeque" och vänta på mig så vi kunde äta lite:)
Efetr det gick vi en runda till gamla stan, slussen och slutligen medis. Jag såg kungahuset igår:) haha, blev som en liten flicka, har aldrig sett det in real life förr:) tänk va små saker kan glädja vissa

Vi gick till ett ställe på medis men det var inget höjdar ställe så vi bestämde oss för att gå vidare, men tyvärr blev vi splittrade för vissa vill stanna kvar och andra ville åka till vårt lilla "ankan" så jag följde me de som skulle till city.

Vi var väl en fem pers från början men sen som vanligt så droppar det in folk från jobb under kvällen och gänget som stanna på medis i början av kvällen anslöt också sig, så till slut va vi nog en tjugo pers där:)

Min tanke igår var att jag skulle dra till "la habana" en runda och få dansa av mig lite och träffa de från dansen men det blev inte så, men vi hade sjukt trevligt igår iaf och jag stanna ända till stängning i princip:)  de stänger tre.

Idag vakna jag vid tio, gick upp en runda men kände att jag ville sova lite till hihi så jag la mig igen och gick upp vid tolv istället. Men det förtjänade jag, att få sova ut:)
Har suttit på min balkong större delen av dagen för det är ju såå underbart väder men det blev faktiskt för varmt så jag gick in och läste min "story" istället.

Massa från jobbet skulle till "grönan" idag och ha femkamp, sjukt kul men jag orkade inte följa med så kanske möter upp de sen istället när de kommer tillbaka till stan. Plus att det hade nog ändå varit alldeles för mycket folk där idag, det är premiär, alla är lediga och det är fantastiskt väder, så hade nog inte varit det lättaste att ta sig fram till alla karuseller:)
Jag vet inte med er men jag blir som ett barn när jag är på tivoli:) älskar att åka karuseller och jag åker ALLT! Märkte faktiskt sist vi var på Liseberg förra sommaren att man är ändå lite mer rädd nu när man är äldre haha man hör vagnar som knarrar osv, sånt tänkte man ju aldrig på när man var barn, men det är fortfarande lika kul!

Hur är ni med karuseller, åker ni allt eller står ni och håller de andras väskor istället medans de åker? ;)
Puss på er


Glömde ju...

Kom på att jag skrev ju om dansskolan som jag går på här uppe igår men glömde säga att det finns en länk för er som inte sett den på bloggen, så ner i högra hörnet med er o in på sidan o anmäl er:)  "Gabbes dansskola"

Puss på er!

Klarade provet!

Idag hade jag ju mitt roulette prov, och jag var såå nervös och hade så ont i magen för att jag var så nervös haha men det gick iaf bra, jag blev godkänd :)

Provet var på 100 poäng och godkänt var 90, jag fick 94 så sex fel.... Inte jätte dåligt men inte jätte bra heller men men jag klara det iaf och det var så sjuka slarvfel som ja kom på direkt efter men sånt är det ibland:)

Vi slutar fem om dagarna i vanliga fall, men vi har jobbat in två timmar så vi fick sluta redan kl tre idag, det var ändå skönt eftersom vi hade suttit med provet en timme och sen haft game simulation hela dagen.
Så efter kursen gick vi till en uteservering, alis, för att ta oss en cider och små fira att vi klarat oss allihopa:)
Det skulle bara bli en liten runda på stan men efter det så gick vi och käka på ett thai ställe i city och sen till gamla vanliga "ankan", dit alla från cc går typ, och efter det blev det tom en liten sväng till Medis, var på ett ställe som heter "oj oj oj" sjukt trevligt hade vi iaf:)

Nu är jag hemma och ska nanna snart, har ju kurs imorgon också då ska vi lära oss ett nytt spel som heter sick-boo. De säger att det inte är svårt och eftersom utbildningen bara är på en dag så lär det inte vara det:)  förhoppningsvis iaf haha

Natti natti  och sussa så gott så hörs vi mer imorgon!
Puss på er!

Vem är jag?

Då mitt pluggande inte var så givande kom jag att tänka på att jag inte har berättat vem jag är osv.

Jag är en tjej på snart 25 år från fina , mysiga lilla Helsingborg i Skåne. Jag flyttade upp till Stockholm för åtta månader sedan, tiden har ändå gått fort faktiskt, med min sambo pga att han skulle studera. Jag ville inte alls flytta hit från början för jag hade fått för mig att jag inte gillade "08:or" men de jag inte gillar är  de här "pappa betalar" killarna med back slick och tjejerna med sina små hundar som de har som "accesoarer"

Jobbade i Båstad en del för ett tag sen inom casino och där kryllar ju av just de här människorna bla... Så det var min erfarenhet av stockholmare,
men jag ändrade uppfattning väldigt fort när ja kom hit för stockholmarna är ju väldigt trevliga och öppna:)

Tyckte det var lite stressigt i början när folk bara sprang fram och tillbaka, och vilken sida man skulle hålla sig på i rulltrappan osv, men man kommer in i det ganska snabbt själv faktiskt och det är inte så stressigt som man upplever det när man kommer hit första gången.

Det här med rulltrappan fick jag lära mig väldigt fort, haha,
jag stod i rulltrappan en dag på väg ner till min tunnelbana och helt plötsligt kommer det en man som springer in i mig och ska förbi, jag bara oj oki hmm, va hände här liksom....
Då knackar en äldre dam mig på axeln och frågar om jag var nyinflyttad..
ehh ja det är jag??
"Håll dig till höger "säger hon och smilar..
haha sedan den dagen har jag nog aldrig stått på vänster sida igen.

När vi först flyttade upp var jag ganska nere ett bra tag eftersom jag hade fått lämna alla mina nära och kära. Jag har aldrig haft en tanke förr på att flytta till en annan stad och jag mådde inte bra av att vara så långt borta från min familj och mina vänner,
så först i november började jag jobba lite extra för Cherry casino, det gjorde jag till jan månad och sen började jag på Casino Cosmopol och där är jag fortfarande idag och trivs som fisken i vattnet!!
Verkligen helt underbart, kollegorna är helt fantastiska och arbetstiderna är bra också. Så där kommer jag stanna!

Om det inte dyker upp ett dans jobb förstås:)
Dansen är mitt liv, jag har dansat sedan jag var nio år gammal och jag har älskat det lika mycket hela tiden.. Drömmen har alltid varit att bli bakgrundsdansare men man börjar kanske bli lite till åren nu:) vi får se vad som händer.
Jag dansar iaf här uppe också, salsa på "Gabbes dansskola", en jätte bra skola med stockholms bästa instruktörer enligt mig, Linda och Gabbe!

Nej nu har jag ju skrivit en hel roman nästan haha, det får va bra så för ikväll:)
Natti på er och dröm vackra drömmar


Välkommen till min nya blogg!

Hejsan och välkomna till min blogg!

Jag vet faktiskt inte riktigt varför jag valt att börja blogga, men kanske är det den där känslan av att få skriva av sig lite som gjorde det.
Ibland är det lättare att skriva än att prata, jag vet iaf att jag har lättare för att uttrycka mig i skrift, och kanske är det för att man kan tänka efter innan man skriver. När man pratar så säger man ju bara saker rätt ut utan att alltid tänka sig för, det gör jag ibland och även vänner till mig.

Det blir inte så mycket skrivande för mig ikväll, jag har en massa plugg som väntar då jag har prov i roulette imorgon:)
Håll tummarna för mig!

Natti natti på er och sussa så gott!

Hur gör ni för att ventilera er, skriver eller pratar?

RSS 2.0