Mys!!!

Idag kom Therese till mig för lite mys, med massa taco och lite vin :) och med hopp om att vår lilla Misan skulle ploppa sin bebis inatt :)Det blev en massa taco och istället för "lite" vin så blev det desto mer hihi :) och det är ju inte mycket annat som hör till än just det :)

Under vår måltid kom en massa skratt och en massa annat ;OEn massa mys och en massa kärlek... Eller en massa kärlek efter denna kvällen det får man ju se vad man tycker ;) hehe.. Therese: Malin hämnden är ljuv!!

Vilken hämnd?!!  haha en trevlig kväll med massa skratt och glädje :)

www.theresesvensson87.blogspot.com

Jakt och fiske!

I helgen vart jag och jobbade på en jakt ocfh fiskemässa med mina morbrödrar och min älskade syster!

Det var lagom lång kö tills alla fick komma in kl 09.00!! haha 6000 besökare, galet!!!

En trevlig kväll i Malmö med Carro o Tanja...

img_0370 (MMS)

En trevlig kväll i Malmö med Carro o Tanja o Tanjas trosor haha


Tanja på tåget till Malmö :)

img_0364 (MMS)

Tanja på tåget till Malmö :)


fika

Igår blev det lite räkor här hemma med fint sällskap, vi träffades vid sex och avslutade runt tolv, väldigt kallt och blåsigt på balkongen men trevligt :)

Idag ska jag göra synundersökning så jag kan skicka in mitt intyg, så jag kan få börja övningsköra! Det är på tiden haha jag vet, och kul ska det bli. Baby får gå en kurs så han kan köra med mig :)

Efter det blir det fika i stan med töserna, inte alla men några av de iaf :)


Bästaste Anna!!

Fyller år idag!! Ett super stort grattis till dig mitt hjärta, jag hoppas att din dag blir allt du tänkt dig och att du är omgiven av massa värme och kärlek. Plus lite fina presenter :) hihi

Enbart det bästa till den bästa juuu ;)massa pussar och massa kramar till dig min vän!

Nu ska jag snart ner till lärocentrum för att skriva in mig på en handelsutbildning, det känns bra. Hoppas jag gör rätt :)


Förhållande/Äktenskap

Sitter här och funderar på förhållandet mellan kvinnor och män.. Vi blir kära och fastnar för varandra, vi sårar varandra, vi älskar varandra,vi avskyr varandra osv osv..

Anledningarna till detta är många, vi sårar varandra för att vi är besvikna, vi sårar varandra för att vi ljugit för varandra, vi sårar varandra för att vi hittat någon annan eller för att vi tror att vår partner hittat någon annan.
Vi är misstänksamma ibland, vi vill ha all uppmärksamhet, vi vill ha kärlek och ömhet, vi vill ha allt..

Men om vi ska kunna få allt då måste vi ju samtidigt kunna ge allt, vi kan inte ge halvhjärtat och förvänta oss att få fullhjärtat tillbaka..

Orsakerna till att vi handlar som vi gör är många, otroligt många..

Det finns de som väljer att leva ett liv med fru och barn och samtidigt ha en älskare/älskarinna vid sidan om.. Varför kan man undra?
Har du inte det bra i ditt äktenskap borde du väl lämna?

Men orsakerna kan vara många också till varför man inte väljer att gå. Man har barn tillsammans som man inte vill förstöra för eller göra ledsna, man har släkt och familj som skulle bli förtvivlade om man gick skilda vägar, man kanske har så stor press på sig till sina nära att leva upp till en viss förväntning, man kanske har ett bra äktenskap men ändå vill ha spänningen vid sidan om..

Anledningarna kan vara många och man kan fråga sig..

Jag befinner mig inte i situationen själv med barn osv men om du har barn och är gift men inte är lycklig med din partner, är det inte bättre att lämna då?

Både för din skull för din partners skull och även för dina barns skull.. Barnen måste väl känna av om nånting är fel? Eller kan man kanske som de individer vi är lyckas dölja det under utan?

Vi kan dölja mycket men kan vi verkligen dölja våra känslor om vi är olyckliga? Ja, det tror jag, iaf för en tid men i längden kan det ju inte fungera, man måste ju se igenom till slut när det inte finns nånting kvar, för är man olycklig kan man väl inte hålla kvar vid den kärleken och passionen som man en gång hade??

Eller kan man det..
Nån sa till mig en gång att om nånting händer i mitt äktenskap så går det alltid att lösa..
Men om den ena partnern är otrogen, går det verkligen att lösa?
Även fast ni så gärna vill för era barns skull, kan man leva med det då, kan man leva med vetskapen om det, att du försöker vara lycklig med din partner för dina barns skull?

Anledningen till otroheten kanske kan vara många också.. Exempelvis, din partner jobbar mycket, du känner inte att du får den uppmärksamheten och närheten som du en gång fick och som du behöver, är det "mer" ok då?

Ert förhållande/äktenskap kanske har övergått mer till vänskap, är det "mer" ok då?

Vi kan ställa oss frågorna och säkerligen de flesta av oss kan säga att det absolut inte är ok, men om vi väl befinner oss i situationen, ställer vi oss annorlunda till det då?


Är det så det ska vara, måste du vara lycklig med pappan/mamman till dina barn om du inte vill, förstör du så mycket för dina barn om ni inte lever tillsammans.. Är det inte bättre isf att man lever på vars ett håll och är lyckliga var för sig än att man är olycklig tillsammans för sina barns skull?

Mitt svar just nu är att jag tror att barnen märker när nånting är fel, och de märker när deras föräldrar är ovänner eller inte mår bra, då måste det ju vara bättre för de om deras mamma och pappa är lyckliga och mår bra fast inte tillsammans.. De borde ju kunna ge så mycket mer på det viset..

Så då till älskaren/älskarinnan, är han/hon lycklig?? Tycker han/hon om att leva på det viset, är han/hon lycklig så? Med att vara den vid "sidan om" har du ju inte allt du kanske vill ha.. Men å andra sidan kanske dessa personer "nöjer" sig med det..

Det låter kanske fel när jag säger så men det är så det är i min värld att vi nöjer oss med nånting som vi inte ska göra egentligen, vi kan om vi vill, få "allt" men ändå väljer vi att vara den som inte kan få allt..

Är vi nöjda med det då? vill vi vara den som måste tänka på vad vi skriver och när vi skriver nånting?

Vill man inte kunna skicka iväg ett mess när man känner för det och få skriva vad vi vill, eller få ringa när vi vill och säga vad vi vill?

Men å andra sidan kanske vi kan göra det ändå och trots att den ena har ett äktenskap eller förhållande så kan man ändå göra allt det, ringa när man vill och säga vad man vill och träffas så mycket som man vill..

Hur är det då? Är det då som att man lever i ett förhållande?

Om man hittar på saker tillsammans, man reser iväg tillsammans, man sover med varandra osv, känns det då som att man är i ett "riktigt" förhållande?

Det kanske blir så till slut, men nånstans innerst inne så tror jag, eller jag vill gärna tro, att varje individ vill ha ett riktigt förhållande med allt vad det innebär.. Kärlek, ömhet, tjafs, bråk, lycka, sorg, hälsa, sjukdom, skratt, tårar.. Allt vad det innebär att stå sida vid sida om varandra, att vara ETT med varandra.

För det är ju faktiskt det vi lovar varandra när vi ingår ett äktenskap..


Jag vill påpeka att detta inte berör mig utan det är erfarenheter från min bekantskapskrets, jag kommer säkerligen skriva mer om detta ämne, så vet ni framöver :)

kom gärna med synpunkter och säg vad ni tycker och tänker och gärna förslag på vad ni vill att jag ska skriva om nästa gång eller förbättra osv.
Tack!

Grattis!

Idag fyller min lilla prinsessa 7 år!! Förstår ni hur fort tiden går, det är helt sjukt! Det känns som det var igår hon knappt kunde prata eller gå och så är hon så stor nu, helt ofattbart egentligen.

Min älskade lilla docka börjar bli alldeles för stor, när jag tänker på hur hon är som person, så utåtriktad, så kunnig, så allmänbildad.. För att vara sju år gammal så är hon väldigt framåt.. Hon kan vara väldigt blyg i vissa läge, när hon inte känner personerna i fråga, om det är första gången hon träffar de el så. Men efter ett tag så mjuknar hon och ja då jävlar rent ut sagt sätter hon igång haha, det är inte många som orkar när hon väl sätter igång med sitt.

Mitt älskade hjärta, jag kommer finnas här för dig alltid, försöka guida dig genom livet och visa den "rätta" vägen, men även låta dig begå dina misstag för gör du inte det kommer du heller inte att lära dig. Det är ju trots allt av de vi lär oss..

Jag kommer göra allt jag kan för att du ska få en bra tonår och vara lycklig, i den mån som din storasyster kommer jag göra allt jag kan för att du ska må bra..

Jag älskar dig min bebis!

Stockholm!!

I fredags kom mina älsklingar från Stockholm!! Sanna Hanna och Millekom ner vid halv fyra tiden, jag hade städat och bäddat till de så allt var färdigt :) Fick lite hjälp också hihi

Vi drog ner ganska direkt till hampan och tog en bafter work och lite vin o öl till det.. Jag Hanna Sanna Mille Miki och Jonte. Sen dök även Diana upp en runda.
Mille var lite bitter över att han bara fick ta kort hela tiden :) hehe

Vi hade trevligt och maten var god, efter ett par timmar begav vi oss vidare hem igen för att svida om och dricka lite drinkar och sitta på balkongen och ljuga lite :) Sen bar det ner mot stan.En mycket bra dag,kväll och natt med de bästa!

Och nu hoppas jag att du styr upp detta om tio veckor Sanna hjärtat :) hihi
kommer ju bli nötbra!


Malmö

Idag blir det en liten tur till Malmö med finaste Diana. Hon kom hem från Greklandigår och ska neroch köpa lite nagel grejer till salongen såvi ska ta en liten fika också där nere..Annars händer inte så mycket annat, ska ner på af och prata med de om olika utbildningar och så..

Funderar på om jag ska börja plugga men har ingen aningom vad?!!

Mäklare, förskolelärare, handel??? Det är många frågeteckan och jag tycker inte alls om det.. Jag vet att jag vill jobba i butik men det är inte så lätt i en liten stad som denna tyvärr!

Stockholm hade vart lättare tror jag ;) hihi
Mys

I måndags bjöd jag hit Jessica på lite kaffe :) Vi satt på balkongen och mös, och som vanligt när vi sitter så blir det alltid sent haha.. Tror vi sa godnatt när klockan var 02 :) men mysigt hade vi.. Det blev en massa snackn om allt mellan himmel och jord och vi nfick även se hur två pundare gick in och satte sig i vårt grovsoprum!!!!

Hur tänker man liksom, sen är där alltid en man som går dit typ tre gånger om dan för att kolla om nån slängt möbler där som han kan ta haha..

Och han kom ju då även i måndags natt.. Vi blev väl lite fundersamma på om det skulle uppstå bråk, men till vår förvåning gick han in och stängde dörren om sig!! haha vilka människor det finna alltså..

I går hade vi vår vanliga tisdagsfika men jag kunde inte för vi skulle hålla på i gamla lägenheten. Men det gjorde inget, jaghade en mysig dag med mamsi och papsi :)

På kvällen blev vi sugna på bio med massa chips och cola, så vi gick och såg Trollkarlens lärling. Mycket bra film!
Papsi spacklar och mamma går efter och tor...

img_0362 (MMS)

Papsi spacklar och mamma går efter och torkar, haha. De två alltså :)


Maja

lilltjejen vill sjunga en låt för oss på festen :) eller till Bojan var den eftersom det var hans dag :)Jag vet inte hur man ändrar så att bilden blir rätt, men det får ni leva med :) och är det någon som vet hur man gör får ni gärna dela med er till mig ;)


Måndag

Så ja då är det måndag igen, skönt! Hela helgen avklarad med nöd och näppe haha nej då allting var jättetrevligt och gick bra.

Ifredags var vi hemma hos Bojans farbror och hans fru då hon fyllde år, det blev en massa god mat och vin till det och en och annan god drink också :)

Kvällen slutade redan vid tolv och det var skönt eftersom vi skulle upp så tidigt och fixa med allt på lördagen.

Klockan 17 anlände de första i tid (väldigt ovanligt för fam Kristiansson) haha..

Det blev lite fördrinkar och lite kex och ost till det medans Bojan så flitigt höll på med förrätten. Så efter lite minglande och presentöverlämning satt vi oss till bords, vi blev totalt 18 stycken :)

Vi fick ju sitta lite si så där med alla var glada för det :)


Söta morfar fixar till frillan :)


Mamma och Mats, min morbror


finaste!


jag och Mia


värdparet :)


papsi och Majafinaste Ingela


en del av ungdomarna
Uffe, andra morbrorn :)


Maja provar vattenpipa :) hehe


morfar dansar eller nåt :)Maja hjälper till med disken :)

En mycket lyckad kväll med god mat, trevligt sällskap!

Älskar min släkt!!
ahhhh

Hur ska jag få plats?!! På lördag ska vi ha min släkt här för att fira Bojans examen och vi blir 17 stycken.. Visst vi har ju en större lägenhet och så där men det är fortfarande bara en lägenhet haha..

Vårt matsalsbord har vi fått så där kan vi sitta åtta stycken sen är det bara att hoppas på fint väder på lördag så vi kan duka med långbord på balkongen :)

Men som de säger: Finns det hjärterum så finns det stjärterum!


finaste mormor!

Nu ska vi snart åka iväg och handla all mat till lördag och sen ska vi stå och göra pannacotta hela kvällen :) hihi


SATC

Nu är det dags för Sex and the city!! Har dukat fram massa gott, lite kex och ost med lite kräftstjärtar :)

mmmm, det ska bli super gott

Så nu ska jag, Carina, Miki och mannen min när han väl kommer hem ha en lugn kväll och bara vara!Stackars killar som blir tvingade att titta med oss, men vad gör man inte för sina käraste ;)

Hoppas ni har en underbar kväll!

Babyshower

Isöndags hade vi babyshower för Michelle


Jag och Sanne hade planerat med alla som skulle vara med och överraska henne.. Hon trodde nämligen inte att vi skulle göra det för henne hihi :)

Men tyvärr så fick vi inte överraska henne utan Misan ringer till mig på dagen i söndags ocg berättar att hon vet allt..

WHAT?!!

Så tråkigt när folk inte förstår att det var en överraskning, man ska ju inte behöva säga att de inte får säga nåt tycker jag utan det är väl en självklarhet, eller?

Men oavsett vad så hade vi samlats alla töser för att fira henne, på riktigt amerikanskt vis. Massa skräp som hänger överallt och blöjtårta och andra presenter, massa massa :) 


eftersom vi inte vet vad det blir för kön, så körde vi på både blått och rosa 

massa gott som Sanne fixat :) 


Jessica och Elise paketöppning :) 

och sen var det dags för efterrätt


Jessica hade gjort superfina och goda cupcakes! 

En mycket lyckad dag, tror Michelle var ganska nöjd :)  

Tisdagsfika

Idag hade vi vår vanliga fika.. Vi träffas alla tjejer oftast på tisdagar och fikar, snackar skit och umgås..
Det är bra att man försöker träffas en gång i veckan så att man håller ihopa :)

Det var mycket trevligt som vanligt och massa kaffe och nån kaka blev det också.

Efter fika gick jag Linda och Carro vidare till Granit för att se om de hade väggljusstakar men utan resultat :( Jag vill ha det på lilla toaletten men det verkar inte som att någon har sånt.. Mycket konstigt

Jag och Linda vandrade vidare genom staden för att sen dra oss hemåt. Jag har varit uppe sen 07.30 idag, fråga mig inte varför, så jag lär väl vara ganska trött om ett par timmar.

Finaste Elise förgyllde min dag, som den lilla solstråle hon är!
Hon är så underbar den ungen!!

Bröllopsfest och kalas

I lördags så var vi bjudna till Josefine och Alexander på deras bröllopsfest, jätte trevligt och mysigt var det!

Har tyvärr ingen bild på de på denna datan men de är det finaste paret!

Jag och Bojan innan vi åkte iväg iaf


ett glatt par från festen :)

Vi kunde inte stanna så länge tyvärr för Bojans kusin fyllde 18, så vi åkte dit vid 22

Så tårtan som vi missade hos Josefine fick vi ta igen hos Stefan :)

Här är ett par bilder från den festendans


lite mera dans :)

Mer uppdatering kommer imorn, och nu kommer jag bli bättre på att uppdatera eftersom mycket har lugnat ner sig nu, äntligen!

Puss på er

Räkafton

Häromdagen hade jag fina Michelle och min älskade syster på besök, vi skulle äta räkor osv..

 Mycket trevligt! Misan är ju som hon är och klarar inte riktigt av det här med att "bryta" huvudet av en räka haha..

Låter värre än det är ju men hon har svårt för det, det är alltid jag som skalat hennes räkor när vi vart tillsammans :)

Men hon gjorde ett tappert försök och några stycken blev det allt!


här är ju dock bara en men det blev fler ;)
Helsingborgsfestivalen

Helsingborgsfestivalen som vanligt sista helgen i Juli månad ägde rum.. Alla "bönner" som vi säger i skåne :) var på plats, alla tält med mat, alla knallar med sina väskor för 100 kr och solglasögon osv hade hittat rätt...

Och självklart min lilla prinsessa också! Maja uppträdde och tävlade i talangjakten i år igen!! Denna gång med en låt från "Brandsta", ett band från Helsingborg.. Eftersom min papi känner de i bandet hade de fixat en demo utan sång, bara musiken och refrängen och resten skulle Maja sjunga..

Uttagningen var på torsdagen, de var 20 tävlande, 12-16år och så lilla prinsessan på snart 7 :)

Det gick inte så bra för henne, för hon tappade lite av texten men oavsett vad såg de nog hennes charm plus att hon var den minsta deltagaren så hon gick vidare bland de fem bästa som skulle tävla på lördagen.

På lördagen satte hon däremot heeeela texten och hon hade verkligen inlevelse, jag kan inte tänka mig hur det är för en sju åring att stå på scen framför så mycket folk men det måste3 vara jobbigt, tror jag iaf.. Men hon gjorde det, och det gick super! Hon är ju bara så söt!! :)Kiviks marknad

I slutet av Juli åkte jag och hjälpte min morbror och hans fru på Kiviks marknad, sjukt skoj var det!


min morbrors fru, Mia! Kocken :)


Rhan, mias bror, jag och morbror Uffe

Det var kul att göra nåt annat, inte för att det är något jag vill syssla med men det var kul :)


Nu är det dags..

Ok, nu är det så väldigt längesen jag bloggade sist och jag vet att det är dåligt av mig men jag har inte haft ro och tid till det helt enkelt..

Som de flesta av er vet så har jag flyttat tillbaka till Helsingborg med min sambo efter hans studier i Stockholm..

Vi var en vecka på Kreta för tre veckor senungefär med hans kusin och en vän från skolan.

Här får ni lite bilder på det


Första dagen vid poolen


en blek Malin :)


de tre musketörerna i poolen!


jag gottar mig medans killarna leker :)


eller steker ;)


barnpoolenAlex försöker göra sig rolig över mig, men jag vill inte.. :)


kärleksparet.. och jag lyckas gömma mitt öra :)yeay!


Jag och Alex vann: Ideal couple! haha, kändes lite fel eftersom vi är släkt men strunt samma vi vann iaf! :)


Finaste mannen min som tog mig på denna underbara resa! Det behövde vi verkligen!


RSS 2.0