Helt sjukt

Var inne på min kusins blogg och jag läste detta inlägg och blev så fruktansvärt arg!! Att det ens finns människor som kan kräka ur sig sådana saker alltså, jag kan inte förstå det.

Värsta jag hört!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pratade med en vän idag på msn och jag frågade henne om hon fått något jobb ännu. Hon sa att hon fått ett jobb men hon vägrade ta det. Först tänkte jag att va trög hon e, ett jobb är ju ett jobb och alltid en början. Har man jobb så är det oftast lättare att hitta ett nytt. Ändrade dock mig när hon berättade varför hon ej ville ha jobbet.

Ni kommer inte tro era ögon när ni läser detta. Jag är fortf i chock!!!

Det var en klädesbutik hon sökt jobb i och på arbetsintervjun hade de sagt till henne att hon inte var size mini direkt och de bör man ju va om kläderna ska sitta snyggt. Fattar ni?????? Och det slutar ej där. De hade också sagt att dom absolut inte ville ha henne igentligen men att om det inte kom någon med bättre erfarenhet så visst. Men om det skulle komma någon och söka sen när hon blivit anställd som dom skulle gilla mer så fick hon va beredd på att gå!

Hur kan en arbetsgivare sitta och säga dessa grejerna till en helt normal tjej? Denna tjejen har ett sådant fint leende att vem som helst hade blivit glad att bara se henne. Hon är inte ett dugg tjock, ok kanske inte Viktoria Beckham men absolut inte tjock så att de ens påpekar det är helt ofattbart.

Är fortf i chock och har lust att gå dit o ge chefen en stor fet smäll.

Inte för jag någonsin handlat på Boomerang men lär ALDRIG göra det efter detta. Tänker inte sponsra ett företag med sånna anställda. Hon borde fan anmälas.

Jonathan tyckte jag skulle skriva att det gällde klädesbutiken Boomerang på Väla i Helsingborg. Det skulle tydligen ge fler träffar på google och han skulle också länka till detta inlägget. detta ska de ej komma undan med!


Vill de man ska se ut såhär fär att kunna använda deras kläder eller???
Jävla IDIOTER!!!
ARG!!


Hur fan,rent ut sagt, man kan behandla en människa på detta viset kan jag inte för nånting i hela världen förstå!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0