Ett år går fort..

Idag är det ett år sen jag blev anställd på casinot, idag för ett år sen påbörjade jag min utbildning i black jack och cs.. Och efter en månad var vi nere på golvet, och gud vad nervös man var haha.. Sen gick nervositeten över och allt började bli roligt istället :) sen blev det fler spel att lära sig och nu kan jag alla spel..

Efter nio månader hade jag lärt mig alla spel, min egen åsikt är att det är för snabbt, visst man kommer in i det efter ett tag och så absolut, men jag känner hellre att jag kan ett spel i taget till 100% innan jag lär mig ett nytt

Nu hade man typ tre spel som man var lite osäker på och som man var nervös för när man skulle ner på golvet men men det gick ju ändå :)

Klart man är nervös ibland ändå, eller iaf jag haha men det är väl för att man ställer så höga krav på sig själv också :)

Ska försöka bli bättre på att inte göra det..

Ett år har gått och det har gått alldeles för fort..


Kommentarer
Postat av: Jonte

Det är bra att vara lite nervös inför nya betydelsefulla uppgifter, det betyder oftast att man är mer engagerad och har lite mer ödmjuk inställning till uppgiften, det är inte alltid bra att ha för mycket självsäkerhet och självförtroende, det gör en mindre anpassningsbar, lagom av allt är bäst! :) men klart att du skulle ordna de sakerna snabbt, inte det minsta förvånad, som sagt, det finns inget som du inte kan klara bara du vill det tillräckligt mycket! Love you gumman, tusen pussar och kramar på dig!

2010-01-05 @ 14:13:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0