Jessica och massa mys

Imåndags kväll kom ju Jessica upp till mig, jag mötte denna ståtliga prinsessa på stationen :)Vi åkte hem till mig och lagade lite mat och drack lite vin.. Viktoria kompade från jobbet och anslöt sig vid tolv tiden :)

Lite vin blev mera vin haha och till slut tittade även "Karlsson" fram, bara så där från ingenstans haha (kaffe karlsson för er som inte vet, med baileys o couintreu)

Jag kom dock på att jag inte hade nån "sprutgrädde" men jag hade vanlig vispgrädde så vi ställde oss och började vispa för hand! Som ni vet så tar det ju sin lilla tid, men teamwork är ju det bästa ;)Vi snacka skit, spela yatzy och tom poker haha, sen kom Vikkans skjuts men även denne fick stanna ett tag haha så vid 06 gick de ungefär och då vart det ju strålande solsken ute så jag bestämde att vi skulle sova utomhus :)

Jag har aldrig sovit under bar himmel Jessica, kom igen! haha och hon gick med på det, så ut på gräset med både duntäcke och vars en kudde hahaha, folk som gått förbi måste trott att vi var knäppa..

Vi skrattade väldigt mycket :)


Jag sov väldigt gott :)

Efter ett par timmar väcker Jessica mig och säger att vi måste gå in för annars kommer vi bränna oss, och tur var det för satan vad varmt det var redan vid nio.

Men nu har jag gjort det också hehe

På tisdagen skulle vi upp tidigt och gå i stan och dylikt men eftersom att natten blev som den blev så gick vi upp först vid fyra så det var bara att göra vid sig för att åka in en stund iaf och sen till casinot för en bit mat och en liten rundvandring för Annika och Jessica.

Jessica la 200 på rouletten och klonka direkt! haha hon la en stjärna på 23, fem marker, och gick därifrån med 2000! Hur bra är inte det då :)

På onsdagen var vi uppe i tid, pigga och fräscha för grillningen och avskedet, vid fem började alla komma och sen bara flöt det på med grill lekar och underbart sällskap!

Vi hade en mycket trevlig dag och kväll, det var uppskattat av alla så det känns braförbereder lite


grillen är igång :)


en del av gänget


några till


fina Jessica


fina kusinen


Zandra grillar :)Grillmästaren David :)Tog lite bilder från David :) www.metrobloggen.se/lillkungen

Tack alla för en fanstastisk sista kväll! Kunde inte önskat mig bättre! Ni är så fina och så underbara..

Kommer sakna er så fruktansvärt mycket!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0