kom hem!

Nu får du komma hem mitt hjärta! Det är illa nog att vi bor så långt ifrån varandra men när du är i ett annat land är ju ännu värre för då kan vi inte ens prata i telefon :(

Min fina blivande mamma är nere i Nice med sin familj och sin man och har varit borta snart en vecka fst det känns ännu längre.. Så nu får ni ta och komma hem hihi :)



Puss på dig och magen!


finaste

Min fina ängel har klippt sig!! Hon har klippt av 2dm av sitt hår men fin är hon som alltid :)



Puss på dig!

suck

Min kamera har valt att vara konstig och därför får jag inte fram några bilder från i fredags!!! illa!!

Vi hade iaf en super mysig och bra dag och kväll, det började med att min fina Diana kom hem till mig för lite snack och ett glas rose :)

Diana Jönsson

Och vi hade ju så mycket att prata om så tiden bara rann iväg, rätt som det var så var det bara 30 min kvar till de andra skulle komma haha, jaja snabbt in i duschen och klä mig osv men det gick bra ändå.

Viktoria kom först sen kom min kusin och sist men inte minst lyckades Hanna ta sig fram också, det var förseningar i tunnelbanan så hon hade fått gå av tidigare för att sen ta taxi hit i all världens kö.. Aja hon kom fram iaf :)

Här hemma tog vi vars ett glas skumpa för att sen dra oss in till stan och möta upp de andra på Rigoletto för att se Sex and the city 2!

Jag fick min present av Hanna här hemma, en jättefin sommarklänning!

Av Diana fick jag ett superfint halsband jag kunde ha till kvällen i ära :) 

Vi blev ju sena såklart haha och alla väntade på oss inne på bion men vi hann i tid, popcorn handlade och all dricka med oss bänkade vi oss för att se den efterlängtade filmen 

För de flesta av oss var den efterlängtad men inte alla haha och det gjorde inte saken bättre när vi fått lite vin i oss och började pladdra som bara tjejer kan haha då blev Karin lite arg på oss men det gick över sen :) Sorry mami :)

Efter bion gick vi till ankan för att möta upp de andra, de sjöng för mig och jag fick fler presenter! Jag blev ju såklart jätteglad, jag hade inte räknat med att få några presenter eftersom jag valde att vi inte skulle träffas hemma hos mig så jag blev väldigt överväldigad kan jag ju säga..

Så fina människor och så underbara, det får man leta efter att hitta kan jag säga.



Ansiktismasker







Jag fick även ett presentkort från alla på NK så att jag kan handla min väska jag velat ha..

Alla presenter jag fick är jag verkligen jätteglad över men det som gör mig mest lycklig är alla som var med och ville dela denna dagen med mig! Den känslan kan jag inte beskriva i ord..

Tack alla!

Efter ankan begav vi oss till båten där vi skulle äta och där fortsatte festligheterna.

Tack alla igen för en fantastisk dag och kväll!

 

TACK

Tack allihopa för en underbart fantastisk kväll i fredags, och tack så jätte mycket för alla fina presenter. Ni gjorde min dag och kväll helt oförglömlig!

Tack så jätte mycket!!!!

Bilder från kvällen kommer imorgon :) inatt ska jag jobba

Puss på er!

Min fredag är räddad!!! Yeay :) ett linne ...

img_6807 (MMS)

Min fredag är räddad!!! Yeay :) ett linne som jag ville ha från mango fanns bara i xs och det kunde jag knappt andas i.. Så jag titta i lite andra affärer men utan tur så jag gick tillbaka för att testa igen, vill man va fin får man lida pin haha MEN de hade ett i stl M som låg undangömd på lagret så jag blev glad :) stackars Fredrik som fick följa med i alla affärer haha :) men nu njuter vi av en kaffe några stycken innan det är dags för jobb :) Ha en skön onsdag alla!


Ankas flytt

Igår flyttadevi ju Annikas möblerosv,detblevväldigtbratillslut..

Hon hade tagit en bild på när detvar klart och så här blv resultatet



Du kommer få det super mysigt där snäckan!  :)

Idag boka jag allt till både bion och middagen,så nu är det bara att vänta in fredagen,ska bli så kul!

Vi kommer vara ett riktigt super gäng!


duktig

Idag har jag varit en duktig kicka :)

Först åkte jag hem till min kusin för att hjälpa henne med sina möbler som skulle på plats och kläder som skulle hängas upp och sorteras osv osv, där var jag i några timmar sen åkte jag in för att möta Bojan och försöka hitta en kostym till hans examen, det gick bra

Efter det gick vi och åt lite, eller jag haha sen åkte vi hem och jag somna en liten stund :)

Några kollegor skulle träffas i stan för lite vin och så men jag är faktiskt trött så jag orkar inte. Får ta igen det en anna dag

Imorgon är det dags för jobb igen, första av tre men det kommer gå fort, förmodligen kommer vi ha mycket att göra då det är löning imorgon plus elitloppsveckan så timmarna kommer nog rulla på ganska bra. Hoppas vi iaf :)

Jag hoppas på fint väder imorgon också så man vaknar tidigt av solen :)

Hoppas ni har fått en bra start på veckan allihopa!


Finaste Anna!

Jag har fått så många gratulationer och lyckoönskningar så jag är helt överväldigad!!

Finaste jag fick var ett inlägg som min fina vän Anna skrivit i sin blogg, så fin och så underbar. Jag är så glad över att ha dig i mitt liv och som vän. 

Happy Birthday!

GRATTIS GRATTIS GRATTIS

VÄRLDENS BÄSTASTE MALIN!



På din andra 25 års dag önskar jag dig massor av kärlek, skoj, presenter och allt annat du önskar dig och förtjänar. Av mig får du denna man, mannen alla tjejer drömmer om. En ybertränad läckerbit i fickformat

 

PUSS & KRAM




Tack fina och bästaste Anna!!


happy b-day to me!!

Grattis till mig som fyller 25 för andra året i rad! :) nu har jag tre år till att fylla 25 sen blir det 30 haha.. Idag hade min käre pojke planerat en massa, vi skulle mysa på balkongen och sen til en utesrevering för lite drinkar innan vi skulle vidare och äta MEN sommaren som har varit i sthlm heeeela veckan valde att överge oss just idag! Så typiskt men men man kan ju inte få allt :)

Jag kände inte för att gå på restaurang sen så då bestämde vi oss för att laga mat och ha myskväll hemma istället, så nu håller mannen på med maten medans jag sitter här med ett glas rött i handen och lite tilltugg :)

Livet är bra!

När jag vakna fick jag min present, en parfym från Marc Jacobs,

Luktar jätte gott, riktigt fräsch

Och jag har fått så många gratulationer så jag är helt överväldigad, alla fina människor som tänkt på mig och gratulerat mig.. Man känner verkligen sig speciell!
Tack alla!

världen är liten

Natten på jobbet gick bra, kändes som att den aldrig skulle ta slut men det gjorde den ju :)

Jag satt och dealde poker vid ett av borden igår och då sitter där en påg från skåne som frågar var i skåne jag kommer ifrån, helsingborg svarar jag ju då och det visar sig att han är från Hässleholm, det ligger en liten bit nedanför Helsingborg..

Då frågar jag om han känner Anna en tjejkompis som jag jobbat tillsammans med som också är därifrån. Jajamensan det gjorde han, de har både jobbat tillsammans och gått i gymnasiet :)

Världen är allt bra liten alltså, Anna jag vet tyvärr inte vad han heter men ja jag beskrev ju honom för dig så vi får se om det ringer några klockor :)

Anna Engmarker

Fina Anna panna! Puss på dig

Och imorgon flyttar ju då min kära kusin upp!!! Ska bli riktigt kul, jag längtar tills vi ses!

Annika Kristiansson

Känns så tråkigt att vi flyttar ner när hon kommer upp, men stockholm är ju inte så jättelångt ifrån så det är bara att åka upp och hälsa på henne och alla andra underbara vänner jag har här.

Nu ska jag snart åka in till stan för en liten fika och lite kortspel med pojkarna, och nej vi spelar inte om pengar, det får de göra själva haha :)

Sen är det dags för sista natten innan jag är ledig två, skönt.

Hoppas ni får en underbar lördag kära läsare!

Tack

Jag vill tacka er för era kommentarer om hjälp med klänning till mig kommer hitta någon på nelly tror jag :)

Natten igår på jobb gick bra, förutom den lilla detaljen att jag trodde att jag började 17.30!! Sitter ombytt och färdig på breifingen lyssnar men får inget bord.. hmm : jag då? undrar jag fint..

Nä då skulle jag inte börja förrän 18.45, trötta mig haha det var inte mycket och göra, de behövde mig inte tidigare heller så det var bara att sitta fint och vänta :)

Innan jobb så blev det lite fika med några kollegor och sen på jobbet gick jag och fina Helena ut på terassen och prata lite, alltid mysigt att träffa henne :)

Vaknade vid 13 idag, har inte gjort så mycket mer än att sitta här haha men innan jobb blir det lite fika i solen som igår och sen påbörja natt två av tre..

På söndag är jag ledig, min födelsedag.. Känns verkligen inget speciellt och det känns inte ens som att jag fyller år, kanske är det så efter man fyllt 25 hahaha.. Det kommer bli en super trevlig kväll den 28e iaf med alla som ska med, vi kommer ha det super!

Och då har min kusin också flyttat upp så hon kommer också följa med och få träffa alla mina underbara vänner och de henne :)



kommer bli ett bra födelsedagsfirande :)


Nu är vi på fridays o ska dricka lite rose...

img_6807 (MMS)

Nu är vi på fridays o ska dricka lite rose o mojitos :)


Examen

Ahhh Bojan tar examen snart och festen är den 12 juni och tills dess ska jag ha hittat en klänning!! Får panik redan nu då jag har tittat lite överallt och varit på NK och där har de ju en massa men självklart ingen för mig..

Antingen är de "för mycket" eller så är de bara fel..

Vet ni nån affär som jag kan gå till eller en bra sida på nätet så snälla hjälp mig!! :(



Festklänningar

I need help! :)


Pizza hut och rose

Förra sommaren hade vi "ganska" många kvällar på pizza hut med massa rose :) och idag är det dags för invigningen av detta året!

Super mysigt hade vi allltid varenda gång förra sommaren och nu kommer det bli ännu bättre!



Förra året hade de en tävling i servisen vem som sålde flest glas, tror vi hjälpte den ena tjejen rätt så mycket haha hon blev glad varenda vi kom :)
Hoppas hon jobbar i år!

bilder

Igår var jag ledig!!! Och det var underbart skönt :) jag tittade på mina husfruar och åt gott sen satte jag min på balkongen med ett glas rose och började sortera bland alla bilder..

Jag både skrattade och grät emellan när jag fick tillbaka alla minnen från alla tillfälle, det är tur att man har bilder och kan påminna sig själv om vilka underbara tider mn har med alla:)

Det tog iaf en väldans tid att bli färdig med alla foton men det var kul :)

Här får ni lite random bilder från lite olika tillfälle


en underbar salsakväll med fina Paulina


Tomas Ledin på Sofiero förra sommaren med Erika


på Viktoria i somras med sköna cc folk



Mattias födelsedag förra året



Gröna Lund med finaste Helena!



Världens bästa Michelle i somras när hon hälsade på mig! Kärlek



en tidig morgon på båten i somras :)



personalpoker i höstas



Stiliga grabbar också på personalpokern

sist men inte minst




Min underbara mamsi också på konserten i somras, hon har verkligen sina stunder den kvinnan haha.. Eftersom man inte får ha med sig glasflaskor in på Sofiero så kom min kära mamsi på den briljanta iden att ta sin shot i en senapsflaska, inte i en vanlig plastflaska utan just denna haha, hon är verkligen rolig alltså!

Du är underbar min mamma och jag älskar dig så mycket!



I Stockholm har våren kommit på riktigt! :...

img_6807 (MMS)

I Stockholm har våren kommit på riktigt! :) heeelt underbart väder, det var 32 grader på min balkong och det var alldeles för varmt för mig men jag åkte in till stan istället och njuter nu med en god blåbärsglass i solen :) Snart väntar sista natten på jobb.. Ha en skön kväll med er!


Natten på jobbet gått väldigt bra, jag tro...

img_6807 (MMS)

Natten på jobbet gått väldigt bra, jag trodde jag skulle vara super trött men icke :)  Vi hade visning idag på lägenheten så jag fick gå upp vid 11 hem igen vid ett och då sova lite till, så sömnen blev ju lite rubbad men som sagt det gick bra ändå Visningen gick också bra sa mäklaren, där var sju stycken som tittade och alla var intresserade, vi får se hur många som kommer imorn. Imorgon får jag iaf sova ordentligt för då är det inte visning förrän 17.30  Så sista natten imorn sen är jag ledig två dagar och jag kan se mina husfruar på tisdag :) yeay! Natti natti på er!


Natten på jobb har gått väldigt bra, så är...

img_6807 (MMS)

Natten på jobb har gått väldigt bra, så är det ju när man jobbar med de bästa :) nu ska jag sova sju kvart i timmen för att gå upp 11 och sen jobba natt igen.. Aja det blir bra ändå :) Så nu säger jag godnatt till er alla som jobbat eller varit ute och hållt låda och godmorgon till alla er som snart ska gå upp


Sex and the city 2!

Den 27e är det smyg premiär på filmen och den 28e är det premiär, jag har inte planerat nåt till min födelsedag ännu men jag har faktiskt tänkt nu att jag och de som vill ska gå och se filmen den 28e med lite rose i väskan hihi och sen vidare till Patricia och äta med alla som vill :)

Jag har inte skickat ut några inbjudningar än och så men detta är min plan iaf så jag hoppas att så många som möjligt vill hänga på :) "the more the merrier" eller hur? :)



detta fick jag idag :) de har gjort ett speciellt presentkort till filmen och jag lös ju upp så fort jag såg det såklart :)

Och min älskling var så fin och överraskade mig med detta :)

Så ni som vill med och fira min födelsedag, äta fantastisk mat och se denna underbara film med mig är hjärtligt välkomna, inbjudningar kommer!

Ni behöver inte följa med på filmen, ni kan följa med på bara maten om ni vill ;) 



 


Penis stand up!

Ja nu för att komma till nåt roligare och för att jag inte berättat om detta så var vi ett glatt gäng på en stand up för ett tag sen, men det var inte vilken stand up som helst haha utan det var penis stand up!! Haha ja det var min kära vän Anna som fick med mig på detta

mms_image

Så lycklig blir världens bästa Anna av att se penisar haha, nej hon är så klart lycklig av sällskapet ocså, eller hur hjärtat?? :)

Det var jag Hanna, Anna, Karin och David som gick på detta :)
mms_image
mms_image
mms_image

Sanna gumman anslöt sig också :)


Det var en mycket rolig show, jag satt med min kofta med stoooora kragar (väl eftertänkt haha) men behövde inte ta den för ögonen en enda gång haha

Vi hade en sjukt trevlig kväll iaf efter så gick vi till ett ställe på medis som heter " fenix" och mötte jonas och westman och efter det gick vi till "studio 54" och hade en super kväll, dock följt av lite tårar haha men jag kommer inte vara så långt härifrån och jag kommer upp och hälsar på ofta!!! :)





Vila i frid Nevenka..

Jag har inte bloggat på ett tag och det är ganska mycket som hänt den sista tiden.. Inte tiden till att jag inte bloggat men jag har jobbat och sen hände det värsta...

En kollega har blivit dräpt till livet....... Hur kan nånting sånt hända??! Vi läser om sånt varje dag, vi hör om sånt varje dag men man tror aldrig att det kan hända en själv..

Jag tror fortfarande inte att det är sant, det känns så overkliget, samtidigt som jag vet att det är så, så är det ändå inte så.. Det känns som att jag kommer se henne och jobba med henne nästa gång vi jobbar dag, för det är så hon jobbar, enbart dagpass..

Mina vänner hemma har frågat mig hur jag mår osv men jag mår väl ok.. För jag har ju inte jobbat med henne så länge och jag har aldrig umgåtts med henne privat.....

Det känns på ett sätt som att jag har inte rätt att vara ledsen utan måste vara stark och visa stöd för alla de som stod henne nära och umgicks med henne... Men det är svårt, det måste jag säga.. Vi umgicks som sagt aldrig privat men vi jobbade tillsammans, inte alltid men ibland och vi pratade mycket och jag tycker så mycket om henne, hon påminner mig om min egen mamma, en stark och tuff kvinna som kan och vill så mycket!

Hon var alltid glad, iaf mot mig och hon skämta alltid.. Hon ville alla så väl, och tyvärr även sin man... Det var han som tog gnistan ifrån henne...

Allting hade pågått under en lång tid och vi eller jag iaf hade inte en aning om vad som pågick..

Men denna kväll så hände till slut det som inte fick hända...

Jag trodde inte det var sant när jag först fick höra det, nej Nevenka är en så uff och stark kvinna, det kan inte vara så??!!!!

Men jag hade fel och gud vad jag önskar att jag hade haft rätt istället!

Vårt vilorum som vi har på jobbet har de gjort om till en "minnesstund" för henne, de har satt ett kort på henne och ett ljus som brinner dag och natt och lagt en bok som man kan skriva i..

Jag tycker att det är väldigt fint och bra att de gjort det, för då kan man hantera det på ett annat sätt, man vet att det har hänt, man ser det hela tiden och man låter det omedvetet sjunka in..

Hade vi inte haft detta rum så tror jag att man hade försökt att förtränga det och inte velat tänka på det, men nu blir vi "tvungna" till att inse vad som verkligen hänt..

Och det är bra, för vi måste alla inse att det verkligen har hänt, fast vi inte vill..

Du har det mycket bättre där du är nu, och jag hoppas att änglarna tar väl hand om dig, och jag vet att du tar väl hand om de.. Ni tar hand om varandra så som alla vi ska göra också..


RIP Nevenka (Nena) Galevska 1966-2010

Så vacker och så fin, alldeles för tidigt fick du lämna oss men nu är dina vingar till de där ovan och hos oss kommer du och våra minnen alltid stanna kvar!

Vila i frid Nevenka och låt din själ få ro..

"kad svinja vidi nebo"  :)


Åhhhhh jag vill verkligen inte packa!!!!! :(

img_6807 (MMS)

Åhhhhh jag vill verkligen inte packa!!!!! :(


Bachata..

Det finns en video på youtube som jag vill att ni ska titta på, ni behöver ju inte om ni inte vill såklart haha men den är så fin och såååååååå underbar..

Det gick tyvärr inte att bädda in den och lägga upp den så som jag brukar göra men jag kopierar adressen här till er så kan ni titta om ni vill :)

http://www.youtube.com/watch?v=2cehkSxOLNA

Jag fick denna videon av en kollega.. Så fantastiskt, jag ryser i hela kroppen när jag ser den och vill bara börja tävla igen!!





Det är så kul just när det gäller lyft osv för de flesta tror att man måste ha en kille som är stor och stark och orkar lyfta men det de inte vet är att det är i stort bara tjejen som måste vara stark och smidig..

För att kunna lyfta en tjej som i detta lyftet tex krävs inte mycket styrka från mannen utan bra balans från honom och väldigt mycket styrka och balans för tjejen..

Sen måste tjejen ha ett grymt förtroende för sin partner för att ens kunna klara detta lyft, men så länge man har det förtroendet för varandra, styrkan och framför allt balansen så går det galant :) 

 


lördags

I lördags så var jag ute och åt med Bojan, vi gick till Belgobar för de verkade bra där men jag måste säga att jag blev sjukt besviken på maten.. Men vi hade trevligt ändå, efter det gick vi till ett ställe som heter Pressklubben, kända för alla sina Belgiska ölsorter haha och jag som inte dricker öl..

Men Bojan känner de som jobbar där och de var sjukt trevliga och det slutade med att tom jag drack öl!

Dock en jordgubbsöl men ändå haha

Lite senare kom ett par klasskamrater till honom och den ena hade med sig sin tjej Sandra, mycket trevlig tös



och ännu senare kom min fina Hanna



och här sitter vi med en äpple öl haha sjukt bra ställe om man vill ha smaksat öl iaf :)


bilder

Här kommer några fler bilder från när jag var nere i Hbg och hälsade på :)

Jag fick min kära mamma och papsi att posera haha



Jag tror även att jag sa att jag inte skulle lägga ut den mohaha :) hihi

Jag och min minsta syster Maja var i stan med mamma och papsi och co och då berättade Maja för mamma att hon hittat en "skinnjacka" som hon ville ha,

Maja säger: ja asså mamma du vet en sån skinnjacka, i riktigt skinn haha

hon är så söt

Sen säger mamma: gå till din syster och säg det till henne

Och det gör hon ju såklart den lilla solstrålen, och den systern jag är så går jag ju med henne till H&M där hon hittat jackan och ut kommer vi med en jacka till henne, lite saker till mig och en bikini till mellansyrran :)



Så snygg i sin metallic färgade "skinnjacka"

En sen kväll var jag på stan med några vänner då vi passerar dessa!



Lysande bänkar haha

En annan kväll vr vi hemma hos mammas granne på "tjejmiddag" eller tantmiddag haha nä jag skojar bara, jag skämta om det hela kvällen och de blev lika förnärmade varenda gång de vackra kvinnorna :)


Evalena Olofsson

Här är värdinnan, Evalena. Vi åt så gott, fick riktigt stora goda räkor med massa gott tilltugg och till dessert fick vi något ännu godare haha, jag är ju så svag för allt som heter dessert så :)


Super gott var det kan jag lova er!

En annan kväll haha var jag också med på en "tantmiddag" med vackra och fina kvinnor :) Hemma hos Tina denna gång


Tina Lundin

En mycket trevlig kväll som bjöd på tre rätters mycket gott, och massa skratt!





suddigt men ändå haha de sjunger och dansar till kareoke men de har inte fattat att sladdarna åkt ur och tur är det haha det låter ganska högt ändå om vi säger så :)



Sjukt trevlig kväll var det!




haha

Jag hitta precis en bild från en kväll med töserna jag ska åka iväg med :)

Sjukt trevlig kväll hade vi med massa mys och lite mt så där fyra på morgonen haha



Hanna skulle skära falukorv men råka spilla ut sitt rödvinsglas hahaha

men gott blev det iaf :)

Och som Hanna säger: Vi stoppar ugnen i korven, hahahaha jaaaa absolut det gör vi hjärtat

Hungrig är man väl alltid liksom ;)


Helsingborg..

Ja nu är vi i full gång med att leta lägenhet och jag ska hitta ett jobb osv osv, allt som hör till en flytt.. Det känns underbart att flytta hem igen samtidigt som det är riktigt jobbigt.. Jag kommer sakna alla fina och underbara människor här uppe som har blivit mina vänner.. Jag kommer sakna de nåt så fruktansvärt..

När vi skulle flytta upp hit (snart 2 år sedan) sa Michelle till mig att hon var rädd för att vi skulle tappa kontakten och att jag skulle hitta nya vänner här uppe..

Jag kommer ihåg ett sms som hon skrev till mig: du får skaffa ett jobb på ett skitställe som du inte alls trivs på o som du inte kan skaffa några vänner på, så kommer du inte glömma oss :)

Oavsett var jag än hade jobbat så hade jag aldrig och kommer aldrig glömma mina vänner!

Nu blev det ju inte så att jag började på ett skitställe där jag inte alls trivdes :) Jag började på casinot där jag trivdes som fisken i vattnet från allra första dan och fortfarande gör!

Jag lärde känna helt underbart fantastiska människor och jag har fått riktiga vänner här uppe som jag kommer behålla resten av livet

När jag började på casinot fick jag ett super välkomnande, jag kände mig verkligen hemma direkt, alla var trevliga och glada och positiva. Vissa kom man närmre direkt och vissa tog det längre tid :)

Och så är det ju, du kommer alltid nära vissa människor direkt, andra lite senare, men det gör ingenting för jag har som sagt fått vänner för livet här uppe oavsett om det tog längre tid eller inte.

En kollega som jag gick kursen med när vi började trodde att jag var värsta snobben haha, men det är så kul med sånt för alla får vi ju ett första intryck och sen dömer man lite efter det tyvärr men det gör inget för vi kom nära varandra och vi insåg att vi hade kul tillsammans och tyckte om varandra :) 

Jag har så många vänner och kollegor som ligger mig varmt om hjärtat, som det kommer bli så svårt att lämna men vi kommer hålla kontakten ändå hoppas jag verkligen iaf och det är ju faktiskt inte så långt mellan oss..

Det som skrämmer mig är att när jag flyttade från Helsingborg så var alla mina vänner så, åhh vi måste hålla kontakten o vi kommer ju hälsa på varandra osv osv.. Guld och gröna skogar, men så blev ju tyvärr inte fallet.. Man har ju behållt kontakten med vissa men andra glider man ifrån och visst så blir det ju när man flyttar ifrån varandra, man har inte samma närhet till varandra, samma tillgänglighet..

Och man tänker ju inte på det när man själv inte är personen som flyttat ifrån, så är det..

Nu kommer jag gå igenom samma sak som jag gjorde för snart två år sen och det gör så ont så ont i mig, jag vill verkligen inte lämna det livet jag har här uppe med alla vänner men samtidigt vill jag ju "tillbaka" till mitt gamla liv, till min familj och mina vänner där nere..

Jag har alltid vetat att dagen då vi ska flytta hem kommer komma men den sista tiden har den dagen varit så långt borta men nu är det verklighet och det känns skönt och bra det gör det men som sagt samtidigt ledsamt..

Nu låter det ju som att jag ska sluta imorgon men det ska jag inte :) jag kommer sluta först i slutet av Juni och det är ju faktiskt två månader kvar och jag ska passa på att njuta så mycket som möjligt med mina vänner här uppe innan färden tar oss nedåt i landet :)









...

Oj oj oj det är verkligen över två veckor sen jag bloggade sist, tiden har gått fort.. Det har känts att det var längesen men ändå inte så här länge :)

Vi fick ju aldrig åka till Egypten :( väldigt väldigt ledsamt men vi fick iaf våra pengar tillbaka så nåt positivt ändå :)

Jag valde dock att behålla min semester och åkte hem till familjen och vännerna i helsingborg istället, det var underbart det också.. Fick spendera lite kvalite tid med min lilla stjärna



och även resten av familjen och vännerna

Jag kom ner vid sex tiden på kvällen och gick in till min fina Misan för att äntligen få se henne och hennes fina mage!! Och hon var verkligen så vacker som jag föreställt mig henne!!

Efter det mötte jag Jessica och vi gick till hamnkrogen för en bit mat och ett glas vin. Mycket trevligt!

När vi skulle äta så tog jag av mig mina glasögon sen när jag skulle ta på mig de igen säger
Jessica: Va fina de är dina glasögon

Jag: Tack, jag fick de för halva priset eftersom att jag köpte två, samtidigt som jag sätter på mig de

Jessica: hahaha du kanske ska gå tillbaka och fråga om du får köpa det andra glaset också..

va?! haha då har jag alltså bara ett glas i!! Jag har alltså suttit på en buss ner, vart och pratat med Michelle och gått till Hamnkrogen med bara ett glas i!!! hahaha ja det ska ju vara jag till det :)

Jag tyckte att det kändes lite konstigt men inte tänkte jag mer på det, jag ska nog gå till min optiker och fråga om jag verkligen behöver glasögon haha

Jag hitta på en massa skoj under denna veckan och träffa många fina vänner.

Vi var på Oasen en kväll och åt gott

Jessica Svensson

Vella Elin

Jonathan Mikaelsson

Rikard Gunnarsson

jag tog en fika med fina Cassie, sjukt längesen vi satt ner tillsammans och pratade så det var super mysigt :)

Cassandra Eliasson

Och min älskade Sanne fick jag lite tid med också

Sanne Nilsson

Jag träffa andra goa vänner och var med familjen och så också men jag har gjort om detta inlägget två gånger nu och tänker inte göra det igen och jag orkar inte skriva ner allt jag skrev innan haha men nu ska jag vara så smrt så att jag ska spara detta först innan jag publicerar det om dert nu skulle bli nåt fel igen :)

här får ni en bild på Misans fina mage, och tänk er att jag ska bli moster :) oj oj oj vad magiskt!




Haha jag beställde ett glas vitt vin o man...

img_6807 (MMS)

Haha jag beställde ett glas vitt vin o mannen min beställde en öl, sen beställde han en jordgubbs öl o det slutade med att jag tog hans öl och han fick mitt vin :)


RSS 2.0